Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Welke problemen kan de CPK-test weergeven op de pick-and-place-machine?
Gebeurtenissen
Contacteer ons
86-731-8550-4064
Contact opnemen

Welke problemen kan de CPK-test weergeven op de pick-and-place-machine?

2023-07-12

Het laatste nieuws van het bedrijf over Welke problemen kan de CPK-test weergeven op de pick-and-place-machine?

CPK is een indicator die wordt gebruikt om de kwaliteitscontrole te meten, meestal gebruikt om de stabiliteit en de capaciteit van het kwaliteitsproces te evalueren.de CPK-waarde kan de bevestigingsnauwkeurigheid en stabiliteit van de pick-and-place-machine weergeven, evenals eventuele problemen in het productieproces.

 

De CPK-waarde wordt gezamenlijk bepaald door de gemiddelde en standaardafwijking. Hoe hoger de CPK-waarde, hoe stabieler het kwaliteitsproces en hoe hoger de kwaliteit van het geproduceerde product.als de CPK-waarde laag is, geeft aan dat het kwaliteitsproces onstabiel is en dat er problemen kunnen zijn met de kwaliteit van de geproduceerde producten.

 

In het productieproces van de pick-and-place-machine kan de CPK-waarde de volgende problemen weergeven:

1.De precisie van de montage van de onderdelen

Als de montagepositie van de onderdelen niet nauwkeurig is, kan dit leiden tot een lagere CPK-waarde, wat aangeeft dat de montage nauwkeurigheid niet hoog genoeg is en moet worden aangepast en verbeterd.

 

2Hoogte en druk van het hoofd

De hoogte en druk van de montagehoofd beïnvloeden de precisie en stabiliteit van de montage van de onderdelen.het kan leiden tot een lagere CPK-waarde, die moet worden aangepast en verbeterd.

 

3.Pick and place machine setting parameters.

De instellingsparameters van de pick-and-place-machine, zoals montage snelheid, versnelling, verblijfstijd en andere parameters, hebben invloed op de precisie en stabiliteit van de montage.Als deze parameters niet correct zijn ingesteld, kan het tot lagere CPK-waarden leiden, die moeten worden aangepast en verbeterd.

 

4.Kwaliteit van de onderdelen

De kwaliteit van de onderdelen beïnvloedt ook de accuraatheid en stabiliteit van de montage.en de beschadigde onderdelen tijdig moeten worden vervangen of gerepareerd.

 

Wanneer de CPK van de pick and place machine laag is, moet deze worden geanalyseerd en verbeterd, zoals het analyseren van de montagepositie van componenten, het aanpassen van de hoogte en druk van de montagehoofd,het controleren van de instellingsparameters van de pick-and-place machine, controle van de kwaliteit van de onderdelen en regelmatig kalibreren van de pick-and-place machine.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China SMT-Oogst en Plaatsmachine Leverancier. Copyright © 2021-2024 charmhighsmt.com . Alle rechten voorbehoudena.