Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Wat is de rol van de pick and place machine in de halfgeleiderindustrie?
Gebeurtenissen
Contacteer ons
86-731-8550-4064
Contact opnemen

Wat is de rol van de pick and place machine in de halfgeleiderindustrie?

2023-12-05

Het laatste nieuws van het bedrijf over Wat is de rol van de pick and place machine in de halfgeleiderindustrie?

DepIck en plaats De machine is een van de belangrijkste apparatuur in de halfgeleiderindustrie.

1Geautomatiseerd.Productie

DeKies en plaats De machine kan automatisch en nauwkeurig elektronische componenten aan het PCB-bord bevestigen, waardoor de traditionele handmatige lasmethode wordt vervangen en de productie-efficiëntie sterk wordt verbeterd.

 

2Verbeteren.Productkwaliteit

Door de hoge nauwkeurigheid en hoge snelheid van deKies en plaats Deze nuance is van belang om een bijna foutloos oppervlak te bieden in het moderne miniaturiseerde ontwerp en de fabricage.

 

3Vermindering van de productiekosten

In vergelijking met het traditionele handmatig lassen en monteren heeft het gebruik van geautomatiseerde apparatuur lagere kosten en meer voordelen.Maar computerprogramma's kunnen dergelijke storingen voor ons elimineren en kunnen ook elke operatie veel sneller schrijven en uitvoeren.

 

4. Sterke schaalbaarheidy

Met de technologische vooruitgang blijven er verschillende soorten en specificatieniveaus verschijnen.het is noodzakelijk een op software/hardware gebaseerde architectuur te gebruiken om flexibele en verstelbare parameters te bereiken om zich aan te passen aan nieuwe modellen of nieuwe producten te ontwikkelen;.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China SMT-Oogst en Plaatsmachine Leverancier. Copyright © 2021-2024 charmhighsmt.com . Alle rechten voorbehoudena.