Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Wat zijn de belangrijkste toebehoren van SMT pick and place machine?
Gebeurtenissen
Contacteer ons
86-731-8550-4064
Contact opnemen

Wat zijn de belangrijkste toebehoren van SMT pick and place machine?

2023-07-21

Het laatste nieuws van het bedrijf over Wat zijn de belangrijkste toebehoren van SMT pick and place machine?

De pick-and-place-machine is een volledig geautomatiseerde PCB-circuitbordmontage-apparatuur met hoge precisie, hoge snelheid en is de belangrijkste en intelligente apparatuur in de hele SMT-productielijn.De kwaliteit van de pick and place machine hangt af van de kwaliteit van de belangrijkste accessoires van de apparatuur en de intelligentie en optimalisatie van de bijbehorende softwareHier introduceert Charmhigh huishoudelijke pick and place machine vooral aan u wat zijn de belangrijkste accessoires van de SMT pick and place machine?

 

1.Feeder

laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de belangrijkste toebehoren van SMT pick and place machine?  0

De pick-and-place machine pakt de componenten op de voedingsmachine op een bepaalde andere positie en monteert ze vervolgens.Als een van de belangrijke onderdelen van de pick and place machine, heeft de voeder een grote invloed op de productie-efficiëntie en nauwkeurigheid van de pick-and-place machine.Deze kunnen ook worden onderverdeeld in elektrische voeders en pneumatische voeders.Elektrische voeders zijn duurder dan pneumatische voeders, maar ze zijn stabieler en duurzamer en kunnen worden uitgerust met 0201.

 

2- De spuit.

laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de belangrijkste toebehoren van SMT pick and place machine?  1

De zuigstuk van de pick-and-place machine is ook een van de belangrijke onderdelen van de pick-and-place machine, die wordt gebruikt om onderdelen op te halen en te plaatsen.Het gebruik van netwerkinformatie om onderzoek te doen naar de rol van vacuümadsorptie is voortdurendHet werk van verschillende onderdelen vereist dat we verschillende sproeiers gebruiken.

 

3.Schroevenstang, geleidingsrail, aandrijflijn

laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de belangrijkste toebehoren van SMT pick and place machine?  2

Schroeven, geleidingsrails en aandrijvingsmotoren zijn belangrijke onderdelen van het x- en y-asbewegingsmechanisme van SMT-machines.het kwaliteitsbeheer van de binnenlandse toebehoren is niet zo goed als dat van de uit China ingevoerde productenDe invoer van toebehoren heeft de kenmerken van een hoog effect, hoge precisie, hoge stijfheid, hoge duurzaamheid en laag geluid.

 

4.Visuele systeem

laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de belangrijkste toebehoren van SMT pick and place machine?  3

Het gezichtssysteem van de SMT-machine bepaalt de nauwkeurigheid en stabiliteit van het SMT-proces.Markeringscamera's worden gebruikt om de coördinaten van het pcb-systeem vast te leggen en te controleren of er een verkeerde uitlijning is tussen cameracomponenten en sproeiersHet machine vision systeem garandeert en corrigeert de nauwkeurigheid van het machine vision door middel van precisiecamera's, lichtbronnen, beeldverwervingkaarten en verwerkingssystemen.

 

5Industriële computer, vacuümsignaalgenerator, foto-elektrische informatie sensor, cilinder, transportband, enz.

laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de belangrijkste toebehoren van SMT pick and place machine?  4

SMT is ook uitgerust met een hoogwaardige industriële computer, een vacuümgenerator met stabiele en betrouwbare zuigkracht, een magnetoventil en andere belangrijke toebehoren.het heeft een bepaalde referentiewaarde.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China SMT-Oogst en Plaatsmachine Leverancier. Copyright © 2021-2024 charmhighsmt.com . Alle rechten voorbehoudena.