Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Soorten pick-and-place machines
Gebeurtenissen
Contacteer ons
86-731-8550-4064
Contact opnemen

Soorten pick-and-place machines

2023-07-07

Het laatste nieuws van het bedrijf over Soorten pick-and-place machines

De pick-and-place machine is een belangrijke uitrusting voor het monteren van oppervlakte-montagecomponenten in de elektronica-industrie.het kan worden onderverdeeld in de volgende categorieën::

laatste bedrijfsnieuws over Soorten pick-and-place machines  0


1. Handmatige pick-and-place machine

De handmatige pick-and-place machine is een eenvoudig montageapparaat. De bediener moet de componenten handmatig in de juiste positie plaatsen en vervolgens door de machine solderen.Handmatige pick and place machine zijn geschikt voor kleine batch productie en prototype productie, maar de productie-efficiëntie is laag.

 

2.Semi-automatische pick-and-place machine

De semi-automatische pick-and-place-machine vereist dat de gebruiker de onderdelen handmatig in de juiste positie plaatst.maar het lassen en plaatsen proces wordt automatisch afgerond door de machineDe semi-automatische pick-and-place machine is geschikt voor de productie van kleine en middelgrote partijen, met een hoge productie-efficiëntie en een hoge precisie van de montage.

 

3.Automatische pick-and-place machine

De automatische pick-and-place machine is een automatische installatieapparatuur met hoge snelheid, die een continue installatie met hoge snelheid kan realiseren en geschikt is voor massaproductie.Het werkproces van de automatische pick-and-place machine wordt door een computer bestuurdDe snelheid en precisie van de montage zijn zeer hoog.

 

4.Dubbel hoofd pick en plaats machine

De dubbelkop pick-and-place machine is een apparaat dat twee componenten tegelijkertijd kan monteren, wat de productie-efficiëntie aanzienlijk kan verbeteren.De dubbelkop pick and place machine is geschikt voor de massaproductie of montage van verschillende soorten onderdelen.

 

5.Multifunctionele pick-and-place machine

Multifunctionele pick-and-place machine is een soort van apparatuur die meerdere montage methoden kan realiseren door het veranderen van malen en werkbanken, en is geschikt voor de productie van verschillende soorten producten.

 

6.Hoogprecisie pick and place machine

Een high-precision pick-and-place machine is een apparaat dat een zeer hoge precisie montage kan bereiken, en is geschikt voor de productie van hoge precisie elektronische producten zoals microchips en sensoren.

 

Kortom, verschillende soorten pick-and-place machines zijn geschikt voor verschillende productiebehoeften en montagevereisten,en de fabrikanten moeten de juiste pick and place machine kiezen volgens hun eigen behoeften.

 

laatste bedrijfsnieuws over Soorten pick-and-place machines  1

laatste bedrijfsnieuws over Soorten pick-and-place machines  2

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China SMT-Oogst en Plaatsmachine Leverancier. Copyright © 2021-2024 charmhighsmt.com . Alle rechten voorbehoudena.