Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Tips voor het verbeteren van de montage snelheid van pick and place machine!
Gebeurtenissen
Contacteer ons
86-731-8550-4064
Contact opnemen

Tips voor het verbeteren van de montage snelheid van pick and place machine!

2023-08-10

Het laatste nieuws van het bedrijf over Tips voor het verbeteren van de montage snelheid van pick and place machine!

Bij de aankoop van een SMT-pick-and-place-machine is de precisie en de snelheid van de montage een van de belangrijkste referentiefactoren.

 

Dan, om de productie-efficiëntie te verbeteren en de productiekosten te verlagen,En hoe de werkelijke montage snelheid van SMT montage machine te verbeteren?

 

Wat is de stijgingsgraad?

 

Everyone knows that the so-called mounting rate refers to the ratio of the number of components accurately mounted on the PCB board to the number of components actually picked up by the nozzle within a unit of timeDe onderdelen die door de zuigmond worden opgehaald en niet op de voorgeschreven plaats van het PCB kunnen worden geplaatst, worden weggegooid genoemd.De belangrijkste oorzaken van het weggooien van de onderdelen zijn ook de invloed van de voedingsmachine, de invloed van de zuigmond, de invloed van het detectiesysteem voor onderdelen en andere factoren.

 

Charmhigh elektromechanische universele pick-and-place machine


laatste bedrijfsnieuws over Tips voor het verbeteren van de montage snelheid van pick and place machine!  0

 

1.Het effect van het voerInrichting

 

De aandrijvingsmethoden van de voedingsmachine omvatten motor aandrijving, mechanische aandrijving en cilinder aandrijving.

Als voorbeeld van de mechanische aandrijving: door de hoge snelheid van de toegang van het voedingsmechanisme tot de voedingsbak, wordt na een lange gebruiksperiode de klem van de voedingsbak ernstig versleten.wat resulteert in het feit dat de klapper niet in staat is om de plastic tape van de spoel normaal af te schillen, zodat de zuigmond het ophaalwerk niet kan voltooien, wat van invloed is op de montage snelheid.

Bovendien zal langdurig gebruik of onjuiste bediening door de gebruiker ook leiden tot vervorming en corrosie van de dekselplaat, vinger, veer en andere bewegende mechanismen,die ervoor zorgt dat het apparaat afwijkingen absorbeert, sta op of neem het apparaat niet op.

Daarom dient de voeder regelmatig te worden gecontroleerd en de versleten voeders onmiddellijk te worden gerepareerd en de niet-repareerbare voeders tijdig te worden vervangen.

 

Voedingssysteem

laatste bedrijfsnieuws over Tips voor het verbeteren van de montage snelheid van pick and place machine!  1

 

2.Het effect van de mondstuk

 

De zuigpijp is ook een andere belangrijke factor die van invloed is op de montage snelheid.

De interne oorzaak is dat de negatieve vacuümdruk onvoldoende is.van blazen naar vacuüm adsorptieWanneer het filter in de vacuümpomp vervuild en geblokkeerd is, wordt de filter in de vacuümpomp gecontroleerd.het veroorzaakt een onvoldoende negatieve vacuümdruk en beïnvloedt het zuigend vermogen van het zuigstuk.

Externe oorzaken manifesteren zich vaak als veroudering en scheur van rubberen luchtleidingen, veroudering en slijtage van afdichtingen, enz.alsmede verstoptheid van zuigmonden als gevolg van een grote hoeveelheid afval dat ontstaat na het snijden van gebreide onderdelen van papier.

Controleer daarom dagelijks of het zuigstuk schoon is, en maak de verstopte of slecht opgeheven zuigstuk en filter tijdig schoon of vervang ze om een goede staat te garanderen.

 

3.Invloed van het inspectiesysteem voor onderdelen

 

Het detectiesysteem is een noodzakelijke garantie om de montage te verhogen.Het detectiesysteem van het apparaat is onderverdeeld in een systeem voor detectie en herkenning van de dikte van de onderdelen en een systeem voor optische herkenning..

Na langdurig gebruik wordt de lineaire sensor van het detectie- en identificatiesysteem voor de dikte van de onderdelen gemakkelijk beïnvloed door stof, puin en olievervuiling.De intensiteit van de lichtbron van het optische camerasysteem zal ook geleidelijk afnemenAls de lichtintensiteit van de lichtbron afneemt, zal de door de camera omgezette grijze waarde ook afnemen.

Daarom moet het detectiesysteem regelmatig worden gekalibreerd en getest.

 

EenOver ons.

 

Hunan Charmhigh Electromechanical Co., Ltd. is een hightech onderneming gespecialiseerd in R&D,productie en verkoop van SMT-mechanismen voor het verzamelen en plaatsen van producten en SMT-intelligente ondersteunende apparatuur.

Charmhigh Electromechanical neemt de multifunctionele pick-and-place machine als haar kernactiviteit en levert tegelijkertijd SMT-omvattende oplossingen en overeenkomstige apparatuur voor elk station,met inbegrip van drukmachines, plug-in machines, reflowoven, golfsoldering, AOI en andere producten die op grote schaal kunnen worden gebruikt in kleine huishoudelijke apparaten, stroomvoorziening, high-end LED-verlichting, slimme speelgoed,elektronica voor automobielindustrie, consumentenelektronica, elektronische luchtvaartinformatie en andere industrieën.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China SMT-Oogst en Plaatsmachine Leverancier. Copyright © 2021-2024 charmhighsmt.com . Alle rechten voorbehoudena.