Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about De TS10 pick and place machine werd onthuld op NEPCON ASIA 2023, waarmee de nieuwe innovatieve kracht van China werd belicht!
Gebeurtenissen
Contacteer ons
86-731-8550-4064
Contact opnemen

De TS10 pick and place machine werd onthuld op NEPCON ASIA 2023, waarmee de nieuwe innovatieve kracht van China werd belicht!

2023-10-21

Het laatste nieuws van het bedrijf over De TS10 pick and place machine werd onthuld op NEPCON ASIA 2023, waarmee de nieuwe innovatieve kracht van China werd belicht!

De NEPCON ASIA 2023 tentoonstelling, die op 11 oktober 2023 begon, werd op 13 oktober om 15:30 uur succesvol afgesloten in het Shenzhen International Convention and Exhibition Center!Dit is een grootse gebeurtenis voor de elektronica-industrie.De tentoonstelling brengt 1200 bedrijven en merken samen.High-precision general-purpose pick and place machine nieuw ontwikkeld door Charmhigh maakte zijn prachtige debuut op de tentoonstelling, het aantrekken van gekwalificeerde agenten en bezoekers uit India, Pakistan, Rusland, Brazilië, de Verenigde Staten, enz. om de inspectie te bezoeken,door communicatie ter plaatse en daadwerkelijke inspectie van de machine ter plaatse, wordt het door de meerderheid van de gebruikers en agenten begunstigd!

 

laatste bedrijfsnieuws over De TS10 pick and place machine werd onthuld op NEPCON ASIA 2023, waarmee de nieuwe innovatieve kracht van China werd belicht!  0

Teamfoto


Hunan Charmhigh Electromechanical Equipment Co., Ltd. werd opgericht in 2009. Het is een moderne high-tech SMT-industrie met onafhankelijk onderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop.Het biedt gebruikers éénstop SMT-oplossingenHet verkoop- en technisch personeel van het bedrijf heeft een gemiddelde werkervaring van meer dan 6 jaar.het bedrijf heeft de ISO-certificering voor het internationale kwaliteitsmanagementsysteem en internationale certificeringen zoals de EU-CE-certificering doorstaan, RoHS-certificering en US、FCC、SGS, heeft het achtereenvolgens nationale wetenschappelijke onderzoeksinstituten, nationale sleutellaboratoria, universiteiten,en verbeterde op maat gemaakte SMT-serviceoplossingen om industriemodellen te creëren, die unaniem door klanten in binnen- en buitenland is erkend en geprezen!

laatste bedrijfsnieuws over De TS10 pick and place machine werd onthuld op NEPCON ASIA 2023, waarmee de nieuwe innovatieve kracht van China werd belicht!  1

Internationale certificeringen die Charmhigh heeft verkregen

Charmhigh als China's SMT moderne high-tech benchmark onderneming.6 koppen hoge precisie algemene pick-and-place machine en 8 koppen volledig automatische high-precision high-speed pick-and-place machine zijn al vele jaren op de marktDe pick-and-place machine wordt door de klanten goed erkend in termen van nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak.

 

laatste bedrijfsnieuws over De TS10 pick and place machine werd onthuld op NEPCON ASIA 2023, waarmee de nieuwe innovatieve kracht van China werd belicht!  2

Charmhigh TS10 pick and place machine debuteert deze keer

 

Dit model heeft een precieze mechanische geïntegreerde structuur en maakt gebruik van de onafhankelijke onderzoeks- en ontwikkelingsresultaten van Charmhigh.hoge stabiliteitDe theoretische snelheid is 42000/cph per uur, de bevestigingsnauwkeurigheid is ±40μm, ondersteunt CPK-inspectie, Y-as-dual-drive servo-besturingssysteem,segmentatie en identificatie van grote componenten, automatische vervanging van het mondstuk, automatisch warmtecompensatiecorrectie systeem. kan nauwkeurig plaatsen 0201 QFN BGA precisie componenten kan ook bereiken 1.Montage van PCB's met een lengte van 2 meter en blauw lichtlens.


Momenteel heeft Charmhigh een zelfgebouwd SMT modern industrieel park van 40.000 vierkante meter.innovatief, en een up-to-date productieconcept om klanten van goede producten en diensten te voorzien.

 

laatste bedrijfsnieuws over De TS10 pick and place machine werd onthuld op NEPCON ASIA 2023, waarmee de nieuwe innovatieve kracht van China werd belicht!  3
CharmhighNieuwgebouwd Smt Modern Industrial Park


Deze keer heeft Charmhigh niet alleen innovatieve producten getoond, maar ook succesvol het merkbewustzijn gepromoot.waardoor Charmhigh de markt kan uitbreiden en de aandacht van meer potentiële klanten kan trekkenTegelijkertijd toont het ook de enorme commerciële waarde en het innovatie- en ontwikkelingspotentieel van binnenlandse merken aan.het versnellen van het tempo van intelligente transformatie van de Chinese verwerkende industrie, en het mogelijk maken van een groot land dat elektronica produceert, om zich te ontwikkelen tot een technologische productiemacht!

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China SMT-Oogst en Plaatsmachine Leverancier. Copyright © 2021-2024 charmhighsmt.com . Alle rechten voorbehoudena.