Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about het Principe van Oogst en Plaatsmachine
Gebeurtenissen
Contacteer ons
86-731-8550-4064
Contact opnemen

het Principe van Oogst en Plaatsmachine

2023-03-02

Het laatste nieuws van het bedrijf over het Principe van Oogst en Plaatsmachine

Inleiding van SMT

1. Waarom de gebruiksoppervlakte opzet technologie (SMT)?
De elektronische producten streven miniaturisatie na.

2. De elektronische producten hebben volledigere functies, vooral op grote schaal en hoogst geïntegreerde ICs, en de oppervlakte zet componenten op moet zijn het gebruikte product groeperen, productieautomatisering, moet de fabriek de producten van uitstekende kwaliteit en hoge output tegen lage kosten veroorzaken om klanten aan behoeften te voldoen en marktconcurrentievermogen te versterken

3. De ontwikkeling van elektronische componenten, de ontwikkeling van geïntegreerde schakelingen (IC), en de veelvoudige toepassingen van halfgeleidermaterialen, Elektronische technologierevolutie zijn noodzakelijk

 

De Kenmerken van SMT

1.High assemblagedichtheid, kleine grootte en lichtgewicht van elektronische producten. Het volume en het gewicht SMD-componenten zijn slechts ongeveer 1/10 van traditionele insteekcomponenten. Over het algemeen, nadat SMT wordt gebruikt, wordt het volume van elektronische producten verminderd door 40%~60%, en het gewicht wordt verminderd door 60% %~80%.
2. Hoge betrouwbaarheid en sterke anti-vibration capaciteit. Tarief van het soldeersel is het gezamenlijke tekort laag.
3.Good hoge frequentiekenmerken. Verminderde elektromagnetische en radiofrequentieinterferentie.
4.It is gemakkelijk om automatisering te realiseren en productieefficiency te verbeteren.
5. Druk de kosten door 30%~50%. Sparen materiaal, energie, uitrusting, arbeidskrachten, tijd, enz.

 

Technische Componenten Met betrekking tot SMT

1. Ontwerp en vervaardigingstechnologie van elektronische componenten en geïntegreerde schakelingen
2. De technologie van het kringsontwerp van elektronische producten
3.Manufacturing technologie van kringsraad
4, Ontwerp en productietechnologie van automatisch het opzetten materiaal
5. Kringsassemblage productietechnologie
6.Development en productietechnologie van hulpdiematerialen in assemblage productie worden gebruikt

 

De Belangrijkste Factoren van Oogst en Plaatsmachine

1.location systeem

Boogtype (Brug):

A.

De componentenvoeder en het substraat (PCB) worden bevestigd, en de steun hoofd (geïnstalleerd met veelvoudige vacuümzuigingspijpen) bewegingen afwisselend tussen de voeder en het substraat, en de componenten worden genomen uit de voeder. Na het aanpassen van de positie en de richting van de componenten, en dan geplaatst op het substraat. Omdat het flardhoofd op de gecoördineerde bewegende straal van X/Y van het boogtype geïnstalleerd is, wordt het genoemd.

B.

De methode om de positie en de richting van de componenten aan te passen: (1) de positie wordt aangepast door mechanische te centreren, en de richting wordt aangepast door de omwenteling van de zuigingspijp. De nauwkeurigheid die deze methode kan bereiken is beperkt. (2) de lasererkenning, positie van de het systeemaanpassing van X/Y de gecoördineerde, de richting van de de omwentelingsaanpassing van de zuigingspijp, deze methode kan de identificatie tijdens de vlucht realiseren, maar het kan niet voor de de vertoningscomponent BGA worden gebruikt van het balnet. (3) de cameraidentificatie, positie van de het systeemaanpassing van X/Y de gecoördineerde, de richting van de de omwentelingsaanpassing van de zuigingspijp, wordt over het algemeen de camera bevestigd, en de steun hoofdvliegen over de camera voor weergaveidentificatie, die een weinig langer dan laseridentificatie duurt, maar kan om het even welke component identificeren, is Er ook een systeem van de cameraerkenning dat erkenning tijdens vlucht realiseert, en er zijn andere offers in termen van mechanische structuur.

C.

In deze vorm, wegens de lange afstand van zich flard het hoofd afwisselend bewegen, is de snelheid beperkt. Tegenwoordig, worden de veelvoudige vacuümzuigingspijpen over het algemeen gebruikt om materialen tegelijkertijd op te nemen (tot tien) en een dubbel-straalsysteem wordt gebruikt om de snelheid te verhogen, d.w.z., het het opzetten hoofd op één straal opneemt materialen, terwijl het het opzetten hoofd op de andere straal element, bijna tweemaal zo snel zoals een single-beam systeem plaatst. Nochtans, in praktische toepassingen, is het moeilijk om de voorwaarde te bereiken om materialen te nemen tegelijkertijd, en de verschillende types van componenten moeten met verschillende vacuümzuigingspijpen worden vervangen, en er zijn een tijduit:stellen het veranderen van de zuigingspijpen.

D.

De voordelen van dit type van machine zijn: het systeem is eenvoudig in structuur en kan hoge precisie (de positie en de beweging van de schachtstraal kunnen de opzettende nauwkeurigheid van componenten controleren aan hieronder 50µm (0.05mm) bereiken), geschikt voor componenten van diverse grootte en vormen, zelfs oneven-gevormde componenten, is de voeder beschikbaar in strook, buis, en dienbladformaten. Het is geschikt voor kleine en middelgrote gegroepeerde productie, en kan ook met veelvoudige machines voor massaproduktie worden gecombineerd.

Torentjetype (Torentje)

A.

De componentenvoeder wordt geplaatst op een enig-gecoördineerde bewegende voeder, wordt het substraat (PCB) geplaatst op worktable die zich in een gecoördineerd systeem van X/Y beweegt, en het het opzetten hoofd is geïnstalleerd op een torentje. Wanneer het werken, voedt de voeder de componenten de voederbewegingen in de oogstpositie, neemt de vacuümzuigingspijp op het flardhoofd de componenten bij de oogstpositie op, en roteert door het torentje in de oogstpositie (180 graden van de oogstpositie). Pas de richting aan en plaats de componenten op het substraat.
B.

De methode om de positie en de richting van de componenten aan te passen: (1) pas de positie door mechanische te centreren aan, en pas de richting door de zuigingspijp te roteren aan. Deze methode kan beperkte nauwkeurigheid bereiken, en de recentere modellen worden niet meer gebruikt. (2) cameraidentificatie, positie die van de het systeemaanpassing van X/Y de gecoördineerde, de richting van de de zelf-omwentelingsaanpassing van de zuigingspijp, vaste camera, het opzetten hoofd over de camera voor weergaveidentificatie vliegen.
C.

Over het algemeen, zijn er een meer dan dozijn tot twintig die flardhoofden op het torentje worden geïnstalleerd, en elk flardhoofd is uitgerust met 2~4 vacuümpijpen (vroegere modellen) aan 5~6 vacuümpijpen (huidige modellen)). wegens de kenmerken van het torentje, worden de acties verkleind, zoals het selecteren van en het veranderen van de zuigingspijp, die de voeder bewegen die op zijn plaats, componenten, componentenerkenning, hoekaanpassing, worktable beweging opnemen (met inbegrip van positieaanpassing), en het plaatsen van componenten kan allen tijdens dezelfde tijdspanne worden uitgevoerd. Het wordt binnen voltooid, zodat bereikt het hoge snelheid in de ware betekenis. Momenteel, bereikt de snelste tijdspanne 0.08~0.10 seconden voor één component.
D.

Dit model is superieur in snelheid en is geschikt voor massaproduktie, maar het kan strook-ingepakte componenten slechts gebruiken. Als het een dicht-voet is, de geïntegreerde schakeling kan op grote schaal (IC), het niet slechts met dienblad verpakking worden voltooid. Daarom hangt het ook van andere modellen af om samen te werken. Dit soort materiaal heeft complexe structuur en hoge kosten. Het recentste model is over US$500,000, die meer dan drie keer dat van het boogtype is.

Massaal Parallel Systeem

A.

Gebruik een reeks kleine individuele opzettende eenheden. Elke eenheid heeft zijn eigen die systeem van de schroefpositie, met camera's en het opzetten hoofden wordt uitgerust. Elk het opzetten hoofd neemt een beperkte bandvoeder op en plaatst een gedeelte van de raad, die door de machine met vaste intervallen wordt gestapt. Individueel langzaam loopt elke eenheidsmachine. Nochtans, resulteert hun ononderbroken of parallelle verrichting in hoge productie.

beeldsysteem

B.

De nauwkeurigheid van automatische componentensteun wordt verwezenlijkt door het visiesysteem, dat in beneden-kijkt, omhoog-kijkt, head-up of laser het plaatsen, afhankelijk van de positie of de camera over het algemeen verdeeld is.

C.

Bekijk neer de camera om het teken genoemd te vinden het referentiepunt op PCB, die hoofdzakelijk wordt gebruikt om PCB in de correcte positie vóór componentensteun te richten. De omhoog-Weergevencamera's worden gebruikt om componenten van een vaste positie te inspecteren, zodat moeten de componenten over de camera voor visie worden bewogen voorafgaand aan het opzetten. De filmschutters (d.w.z. torentjetypes) doen enkel dat, met componenten die zich rond het torentje bewegen.

D.

De erkenningstijd stijgt gewoonlijk aangezien de componenten groter of complexer worden. Om dit extra keer te compenseren, het opzetten kan het materiaal twee gebruiken omhoog-kijkend camera- aan elke kant van machine-om de gereiste afstand te verminderen.

 

2.Feeding systeem

A.

De luchtboogmachine kan verschillende voedertypes, met inbegrip van bulk, band-en-echte, buis, oneven-vorm en andere klantenontwerpen steunen. In tegenstelling, worden de hoge snelheidstorentjes en massaal parallelle systemen gevoed volledig van bulktijdschriften of bandpakken.
B.

De luchtboogmachines kunnen de enige optie zijn wanneer component de verpakking niet in massa of in strookvorm is: de hoge snelheidsmachines zijn uitgesloten van overweging omdat zij niet deze materialen kunnen automatisch voeden.
C.

Daarom zouden de fabrikanten component het opzetten materiaal moeten zoeken dat hun bestaande opzettende opties flexibele Keus (Menselijke Factoren) kan uitbreiden

D.

Naast microscopische flexibiliteit in het plaatsen van systemen, worden de weergavesystemen, en component het voeden de systemen, de macroscopische flexibiliteit om productieproductie aan te passen en productomschakelingen aan te passen kritiek aan het nemen van besluiten over nieuw assemblagemateriaal.

 

De classificatie van Oppervlakte zet Methodes op

de Eerste Categorie:
Het TYPE IA heeft slechts assemblage enig-opgeruimd want de oppervlakte opzet
Proces: de terugvloeiing van het deeg=> het opzettende componenten => van het serigrafiesoldeersel solderen

Het TYPE IB heeft slechts tweezijdige assemblage want de oppervlakte opzet
Proces: het deeg => van het serigrafiesoldeersel zette componenten=> terugvloeiing op solderend =>-van het het soldeerseldeeg van de achterkant=> serigrafie de componenten=> terugvloeiing => het opgezette solderen

de Tweede Categorie:

TYPE II enig-Opgeruimde of tweezijdige assemblage met een mengeling van oppervlakte zet en door-gatencomponenten op
Proces: Het soldeerseldeeg van de serigrafiedruk (bovenkant) => het opzetten componenten=> terugvloeiing die =>-van de de componenten=> drogende lijm => van de achterkant=> de druipende (druk) lijm (bodem) solderen => opzettende achterkant => die componenten=> golf het solderen opnemen

de Derde Categorie:
TYPE III de componenten van het gebruiks door-gat op de hoogste oppervlakte en oppervlakte zet componenten op de bodem op
Proces: het druipen (druk) het glue=>mounting components=>drying glue=>reverse side=>inserting components=>wave solderen

Procesvermogen (Cpk, Procesvermogen): verwijst naar het niveau van het opzetten van nauwkeurigheid met betrekking tot X, Y en Θ. Fouten X, Y, worden en Θ van machine individueel overwogen, niet collectief.

Productie: Vergt de meting van levering, productie en takttijd.

Het opzetten loopt over: de waarschijnlijkheid dat de opzettende tekorten gewoonlijk voorkomen

De bestelwagen loopt over: De bestelwagentekorten kunnen als voedermislukkingen, vacuümmislukkingen, of visuele mislukkingen worden gecategoriseerd. Het plukken van tekorten vermindert netto output en verspilt goede delen

Betrouwbaarheid, beschikbaarheid en houdbaarheid: De gegevens over betrouwbaarheid, beschikbaarheid en houdbaarheid worden door de leverancier gepubliceerd op daadwerkelijke gebiedservaring die wordt gebaseerd.

Preventief Onderhoud (Preventief Onderhoud): Het preventieve en correctieve onderhoud houdt SMT opzettend systeem het lopen bij zijn gespecificeerde snelheid en nauwkeurigheid.

Een Gemeenschappelijke Taal: Wanneer de leveranciers en de gebruikers dezelfde taal gebruiken om consensus inzake normen en mededelingen over materiaalprestaties te bereiken, zal het resultaat verhoogde efficiency in de industrie en uiteindelijk grotere klantentevredenheid en de groei zijn.

0201 opzettende uitdagingen

De steun van 0201 componenten is uitdagend dan de componenteninterventie vóór het. De belangrijkste reden is dat pakket 0201 ongeveer één derde de grootte van overeenkomstige 0402 is.
De eerder aanvaardbare machine opzettende nauwkeurigheid onmiddellijk werd een beperkende factor voor de introductie van 0201. Bovendien staan de traditionele industriële band verpakkings (het vastbinden) specificaties teveel beweging voor betrouwbare 0201 toe opzettend, en het niveau van procesbeheersing moet ook worden verbeterd om 0201 te maken opzettend een productiewerkelijkheid.

 

De Sleutel tot Betrouwbare 0201 die opzetten

1.Component voederwerkbank: De capaciteit de vervoerwerkbank precies om te plaatsen.

2.Component voeder: De voeder moet aan uiterst strakke tolerantie worden vervaardigd om te verzekeren de herhaalbaarheid van de oogstpositie wordt gehandhaafd. Bovendien, moeten de materialen worden gebruikt om de voeders te maken die sterk en lichtgewicht zijn.

3.Feeder aandrijvingstand: De aandrijvingstand speelt een belangrijke rol in de capaciteit van de machine om de componentenstrook te plaatsen. De vorm, de versmalling en de lengte van de tanden van de aandrijvingstand beïnvloeden beduidend de capaciteit van de voeder om de strook te plaatsen

4.Pickup uiteinden: De materiële selectie, materiële hardheid, machinaal bewerkend tolerantie en thermische kenmerken moet zich allen begrijpen om een betrouwbaar ver*beteren uiteinde te construeren.
5.The de pijp moet zich vrij binnen zijn houder bewegen.

6.Nozzle schachtassemblage: om componenten van 0.6x0.3 mm op te nemen moet de pijp een buitendiameter neen hebben groter dan 0.40mm. Dit resulteert in een lange, dunne pijpschacht die breekbaar om is te buigen maar precisie moet nog handhaven om hoge betrouwbaarheid van zuiging te handhaven.

7.Substrate bouw: Al machines trillen tijdens verrichting. Het ontwerp van het basiskader is een kritieke eerste stap in het verminderen van de gevolgen van snelheid en motie die tot trilling en harmonische resonantie leiden.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China SMT-Oogst en Plaatsmachine Leverancier. Copyright © 2021-2024 charmhighsmt.com . Alle rechten voorbehoudena.