Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about De geschiedenis van de uitvinding van de pick-and-place machine
Gebeurtenissen
Contacteer ons
86-731-8550-4064
Contact opnemen

De geschiedenis van de uitvinding van de pick-and-place machine

2023-10-25

Het laatste nieuws van het bedrijf over De geschiedenis van de uitvinding van de pick-and-place machine

1Handleiding.Wdeeltje

SMD-technologie verwijst naar de technologie van patch-montage van elektronische componenten op printplaten.alle elektronische componenten werden met de hand gesoldeerd op circuitboards gemonteerdDeze methode vergt veel arbeid en tijd, is inefficiënt en is moeilijk om de kwaliteit van het lassen te garanderen.

 

2.De geboorte van patchtechnologie
In de jaren zestig verschenen er steeds meer geïntegreerde schakelingen in de elektronica-industrie.Dit betekent ook dat efficiëntere en nauwkeuriger installatiemethoden moeten worden gevonden.Dus begonnen mensen te proberen patch technologie te gebruiken, waarmee elektronische componenten op het printplaat kunnen worden geplakt zonder handmatig solderen.

 

3De uitvinder van de eerstePick and Place Machine (Pick en Plaats machine)
In 1976 vond de Japanse ingenieur Kenji Terajima de eerste chip pick and place machine uit.gebruik van thermische pasta om goede verbindingen te garanderenVóór de opkomst van pick-and-place machines moest de gehele elektronica-industrie afhankelijk zijn van handmatig solderen, wat inefficiënt en kostbaar was.

 

4De opkomst van de hogesnelheidPick and Place Machine (Pick en Plaats machine)s
In 1981 introduceerde Laser de eerste hogesnelheids pick-and-place machine, die de efficiëntie en kwaliteit van de elektronische productie sterk verbeterde.Deze machines kunnen binnen enkele seconden een grote hoeveelheid plaatswerk uitvoerenDeze hogesnelheids pick-and-place-machine werd al snel op grote schaal toegepast en werd een mainstream-apparatuur in de elektronica-industrie.

 

5Conclusies

Met de voortdurende ontwikkeling van de technologie worden pick-and-place machines steeds efficiënter en nauwkeuriger en worden ze een onmisbaar onderdeel van de elektronica-industrie.De uitvinders van patch technologie hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan onze elektronica industrie., waardoor elektronische componenten kleiner en krachtiger worden in termen van processorprestaties, energieverbruik, stroomverbruik, grootte, enz.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China SMT-Oogst en Plaatsmachine Leverancier. Copyright © 2021-2024 charmhighsmt.com . Alle rechten voorbehoudena.