Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about De Toekomstige Ontwikkelingsrichting van de Oogst en Plaatsmachine
Gebeurtenissen
Contacteer ons
86-731-8550-4064
Contact opnemen

De Toekomstige Ontwikkelingsrichting van de Oogst en Plaatsmachine

2023-08-05

Het laatste nieuws van het bedrijf over De Toekomstige Ontwikkelingsrichting van de Oogst en Plaatsmachine

1.Dubbele spoorstructuur

De ontwikkeling van de efficiënte tweerichtingsvervoerstructuur van de pick-and-place machine verbetert de productie-efficiëntie;op basis van de handhaving van de prestaties van de traditionele eenrichtingsmachine, het transport, de plaatsing, de inspectie, de reparatie enz. van PCB's zijn ontworpen in een tweerichtingsstructuur,De verhoging van de grootte van de monteur verhoogt ook de grootte van de monteur om de effectieve werktijd te verminderen en de productiviteit van de machine te verhogen.

 

2.Hoge snelheid, hoge precisie, multifunctioneel.

De nieuwe pick-and-place machine streeft ernaar zich te ontwikkelen naar hoge snelheid en hoge prestaties, en heeft het goed gedaan in de richting van hoge precisie en multifunctie.Met de voortdurende ontwikkeling van de onderdelen voor oppervlakte-montage, worden de eisen aan nieuwe verpakkingen zoals BGA, FC, CSP, enz. steeds hoger.met een lager foutenpercentage en een hoge productiecapaciteit, waardoor niet alleen de efficiëntie van de IC-montage wordt verbeterd, maar ook een hogere precisie wordt gewaarborgd.

laatste bedrijfsnieuws over De Toekomstige Ontwikkelingsrichting van de Oogst en Plaatsmachine  0

 

3.met een breedte van niet meer dan 50 mmmontagekoppen en meerdere voedingsstations.

Het aantal montagehoofden en het aantal voedingsstations neemt in vergelijking met vroeger toe, en de soorten oppervlakte-montagecomponenten nemen relatief toe.de toekomstige ontwikkelingsrichting van pick and place machinesVoor de ontwikkeling van de combinatie van meerkantelierwerktuigen en torentwerktuigen

 

4.Modulair

De module-machine heeft verschillende functies.het kan een hoger rendement bereiken volgens verschillende precisie en montage-efficiëntieAls de bestelling toeneemt, kunnen nieuwe functionele modules als nodig worden toegevoegd.de modulaire structuur van deze machine is erg populair bij klanten.

 

5.Automatische programmering

In plaats van handmatig parameters in het systeem in te voeren, hoeven de ingenieurs het apparaat alleen maar naar de visiekamera te brengen.Neem dan een foto.Deze technologie verbetert de nauwkeurigheid van de beschrijvingen van de apparatuur en vermindert veel operatorfouten.

 

6.Ontwikkeling van accessoires

De pick-and-place-machine is uitgerust met een stofverwijderings- en statische stofverwijderingsinrichting, een onderhoudsvrije voeder met een statische stofverwijderings- en automatische voedingsfunctie,een uitwisselstation voor sproeiers met een automatisch reinigingsapparaat voor zuigsproeiers, een vacuümzuigapparaat voor het montageplatform, en een gesloten schakelregeling van het montagehoofd en de zuigkracht en een digitaal scherm, enz.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China SMT-Oogst en Plaatsmachine Leverancier. Copyright © 2021-2024 charmhighsmt.com . Alle rechten voorbehoudena.