Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about De Toekomstige Ontwikkelingsrichting van de Oogst en Plaatsmachine
Gebeurtenissen
Contacteer ons
86-731-8550-4064
Contact opnemen

De Toekomstige Ontwikkelingsrichting van de Oogst en Plaatsmachine

2023-05-03

Het laatste nieuws van het bedrijf over De Toekomstige Ontwikkelingsrichting van de Oogst en Plaatsmachine

1.Double spoorstructuur

De efficiënte bidirectionele vervoerende structuur van de de oogst en de plaatsmachine wordt van SMT ontwikkeld om productieefficiency te verbeteren; op basis van het behouden van de prestaties van de traditionele van de enig-manieroogst en plaats machine, worden het PCB vervoer, het plaatsen, de inspectie, de reparatie, enz. ontworpen in een bidirectionele structuur, en PCB wordt geassembleerd. De geleidelijke verhoging leidt ook tot een oogst en plaatst machine om aan de verhoging van grootte het hoofd te bieden om de efficiënte werktijd te verminderen en machineproductiviteit te verbeteren.

 

2.High speed, hoge multifunctionele precisie,

De nieuwe oogst en plaatsmachine heeft om zich naar hoge snelheid en hoge prestaties ernaar gestreefd te ontwikkelen, en goed in de richting van hoge precisie en multifunctioneel gedaan. Met de ononderbroken ontwikkeling van oppervlakte zet componenten, de vereisten voor nieuwe pakketten zoals BGA, FC, CSP op, worden enz. hoger en hoger. De slimme controles zijn geïntroduceerd in de nieuwe oogst en geplaatst machines, die een lager foutenpercentage terwijl het handhaven van hoge productiecapaciteit, die niet alleen de efficiency van IC-het opzetten verbetert, hebben maar ook hogere precisie verzekeren.

 

laatste bedrijfsnieuws over De Toekomstige Ontwikkelingsrichting van de Oogst en Plaatsmachine  0

 

 

3. Veelvoudige cantilevers, veelvoudige het opzetten hoofden, en veelvoudige het voeden posten

Het aantal van het opzetten van hoofden en het aantal van het voeden van posten die vergelijken bij vóór stijgen, en de soorten oppervlakte zetten componenten op zijn vrij stijgend. Om deze reden, de toekomstige ontwikkelingsrichting van oogst en plaatsmachines? Voor de ontwikkeling van de combinatie multi-cantileverwerktuigmachines en torentjewerktuigmachines

 

4.Modular

De modulemachine heeft verschillende functies. Volgens de installatievereisten van verschillende componenten, kan het hogere efficiency volgens verschillende precisie en opzettende efficiency bereiken. Wanneer de orde stijgt, kunnen de nieuwe functionele modulemachines worden toegevoegd zoals nodig. Om aan de flexibele productiebehoeften in de toekomst te voldoen, is de modulaire structuur van deze machine zeer populair onder klanten.

 

5. Automatische programmering

Het nieuwe hulpmiddel van de visualisatiesoftware heeft een automatische „het leren“ capaciteit. In plaats van manueel het ingaan van parameters in het systeem, moeten de ingenieurs slechts het apparaat brengen aan de visiecamera, dan een beeld nemen, en het systeem zal automatisch uitvoerig CAD-als beschrijving produceren. Deze technologie verbetert de nauwkeurigheid van materiaalbeschrijvingen en vermindert vele exploitantfouten.

 

6. Ontwikkelingsrichting van toebehoren

De oogst en plaatsmachine is uitgerust met een stofverwijdering en een statisch verwijderingsapparaat, een onderhoud-vrije Voeder met een statische verwijdering en een automatische het voeden functie, een post van de pijpuitwisseling een automatisch schoonmakend apparaat van de zuigingspijp dragen, een vacuümzuigingsapparaat voor het het opzetten platform, en een closed-loop controle die van het het opzetten hoofd en de zuigingskracht en digitale vertoning, enz.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China SMT-Oogst en Plaatsmachine Leverancier. Copyright © 2021-2024 charmhighsmt.com . Alle rechten voorbehoudena.