Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Hoe de levensduur van Smt Pick and Place-machines te verbeteren?
Gebeurtenissen
Contacteer ons
86-731-8550-4064
Contact opnemen

Hoe de levensduur van Smt Pick and Place-machines te verbeteren?

2023-06-07

Het laatste nieuws van het bedrijf over Hoe de levensduur van Smt Pick and Place-machines te verbeteren?

laatste bedrijfsnieuws over Hoe de levensduur van Smt Pick and Place-machines te verbeteren?  0

De pick-and-place-machine is de belangrijkste uitrusting in de SMT-productielijn en het is ook de uitrusting met de hoogste investering in de SMT-productielijn.Daarom is het noodzakelijk om de pick-and-place-machine redelijk te gebruiken om de levensduur van de pick-and-place-machine te maximaliseren en effectief kosten te besparen.Hoe de levensduur van de pick-and-place-machine te verbeteren?Charmhigh Electromechanical leert u hoe u de levensduur van SMT pick-and-place machines kunt verbeteren.

 

Allereerst is het onderhoud van de pick-and-place-machine erg belangrijk

1. Reinig, verwijder en was regelmatig het stof en de aanslag op het oppervlak van de printplaat en de pick-and-place-machine om slechte warmteafvoer in de apparatuur als gevolg van aanslag en stof te voorkomen, waardoor de apparatuur oververhit kan raken en kan doorbranden.

2.Demonteer en reinig de elektromagnetische klep, het interne luchtcircuit, het vacuümgenererende apparaat, de cilinder, enz. Van de apparatuur;als het olievuil in het luchtcircuit niet op tijd kan worden gereinigd, zal het het luchtcircuit blokkeren, waardoor het luchtcircuit verstopt raakt, wat resulteert in hoog werpend materiaal;In ernstige gevallen zal het de interne afdichtringen en componenten van magneetventielen, vacuümgeneratoren, cilinders, enz. aantasten, wat resulteert in schade aan componenten en de normale productie van apparatuur beïnvloedt.

3. De apparatuur van de fabrikant van de pick-and-place-machine is de garantieperiode verstreken en draait al een lange tijd, dus het is onmogelijk om uitgebreid en professioneel onderhoud aan de apparatuur uit te voeren. Er zijn verborgen gevaren in sommige delen van de apparatuur, en de apparatuur moet uitgebreid worden onderhouden. Controleer en ontdek tijdig verborgen gevaren in de apparatuur en los ze op, waardoor de frequentie van apparatuurstoringen wordt verminderd en de productie-efficiëntie wordt verbeterd.

 

4. Na langdurig gebruik van de apparatuur kunnen de relevante onderdelen van de apparatuur versleten, verouderd en verplaatst zijn.De meest originele parameters van de apparatuur kunnen zich niet langer aanpassen aan de status-quo van de apparatuur en de montagenauwkeurigheid van de apparatuur is ernstig aangetast.Daarom moet de apparatuur regelmatig worden gecontroleerd.Kalibreer om de apparatuur met de hoogste precisie te laten produceren en de kwaliteit van het product te verbeteren.

 

5. Periodiek onderhoud van de apparatuur en een redelijke planning van de onderhoudscyclus volgens de productieomstandigheden van het bedrijf kunnen de werpsnelheid effectief verminderen, het aantal alarmen verminderen, de efficiëntie van de machineproductie verbeteren en storingen in de pick-and-place-machine verminderen.

 

6. (Voorkom oxidatie en corrosie van rollende elementen) Werk langdurig in een vochtige omgeving en wordt gemakkelijk aangetast door vocht, waarvoor smeermiddelen met betere anti-emulsie-eigenschappen nodig zijn.Het type installatie is gecompliceerder en het stof in de lucht komt het hydraulische systeem binnen, wat ernstige smeermiddelverontreiniging veroorzaakt, waardoor de gebruiker het smeermiddel regelmatig moet afvegen en vervangen.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe de levensduur van Smt Pick and Place-machines te verbeteren?  1

Voor SMT-montage- en verwerkingsbedrijven kan het verbeteren van de levensduur van pick-and-place-machines niet alleen kosten besparen, maar ook de productie-efficiëntie verbeteren.Zolang de pick-and-place-machine redelijk wordt gebruikt en de pick-and-place-machine wordt onderhouden, zal de levensduur van de pick-and-place-machine worden verbeterd en zal de waarde van de pick-and-place-machine worden gemaximaliseerd.

Om de productie van SMT-pick-and-place-machines te kiezen, moet u een krachtige onderneming vinden.Hunan Charmhigh Electromechanical Co., Ltd. is een toonaangevende binnenlandse high-end SMT intelligente apparatuur en neemt actief deel aan homogene concurrentie op internationaal niveau!Met grondiger maatwerk, betere kwaliteit en betere service is het een onderneming die intelligente producten en geoptimaliseerde oplossingen levert voor de transformatie, productupgrade en grootschalige productie van verschillende binnen- en buitenlandse ondernemingen op een allround manier.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China SMT-Oogst en Plaatsmachine Leverancier. Copyright © 2021-2024 charmhighsmt.com . Alle rechten voorbehoudena.