Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Hoe te om de Opzettende Snelheid van Oogst te verbeteren en Machines te plaatsen
Gebeurtenissen
Contacteer ons
86-731-8550-4064
Contact opnemen

Hoe te om de Opzettende Snelheid van Oogst te verbeteren en Machines te plaatsen

2023-02-22

Het laatste nieuws van het bedrijf over Hoe te om de Opzettende Snelheid van Oogst te verbeteren en Machines te plaatsen

Wanneer het kopen van een de oogst en de plaatsmachine van SMT, is de opzettende nauwkeurigheid en het opzetten van snelheid één van de belangrijkste verwijzingsfactoren.

 

Dan, om productieefficiency te verbeteren en productiekost te verminderen,

 

En om de daadwerkelijke opzettende snelheid van SMT-oogst machine te plaatsen te verbeteren en?

 

het Binnenland van de Machine

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de Opzettende Snelheid van Oogst te verbeteren en Machines te plaatsen  0

 

 

Wat opzet tarief?

 

Iedereen weet dat het zogenaamde opzettende tarief naar de verhouding van het aantal componenten nauwkeurig opgezet die op de PCB-raad aan het aantal componenten verwijst eigenlijk door de pijp binnen een eenheid van tijd worden opgenomen. De componenten door de zuigingspijp die worden opgenomen niet nauwkeurig op de aangewezen positie van PCB kan worden geplaatst worden genoemd verworpen delen dat. De belangrijkste redenen voor de verworpen delen zijn ook de invloed van de voeder, de invloed van de zuigingspijp, de invloed van het systeem van de componentenopsporing en andere factoren.

 

Charmhigh Elektromechanische Universele Oogst en Plaatsmachine

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de Opzettende Snelheid van Oogst te verbeteren en Machines te plaatsen  1

 

het Effect van de Voeder

 

Er zijn verscheidene soorten aandrijvingsmethodes voor de voeder, zoals motoraandrijving, mechanische aandrijving, en cilinderaandrijving.

 

Nemend de mechanische aandrijving als voorbeeld, wegens de snelle toegang van het het voeden mechanisme tot de voeder, na langdurig van gebruik, wordt de pen van de voeder streng gedragen, resulterend in de pen kunnend niet de plastic band van de spoel drijven normaal weg te pellen, zodat de zuigingspijp niet het oogstwerk kan voltooien, dat de opzettende snelheid beïnvloedt.

 

Bovendien zal het gebruik op lange termijn of de ongepaste verrichting door de exploitant ook misvorming en corrosie van de dekkingsplaat, vingerhoedje, de lente en andere bewegende mechanismen veroorzaken, resulterend in gedeeltelijke zuiging van het apparaat, stand-up of het nalaten om het apparaat te zuigen.

 

Daarom zou de voeder regelmatig moeten worden gecontroleerd, en de versleten zouden onmiddellijk moeten worden hersteld, en die die niet kunnen worden hersteld zouden op tijd moeten worden vervangen.

 

Voeder

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de Opzettende Snelheid van Oogst te verbeteren en Machines te plaatsen  2

het Effect van de Pijp

 

De zuigingspijp is ook een andere belangrijke factor die het opzettende tarief beïnvloedt. Er zijn interne redenen en externe redenen.

 

De interne reden is dat de vacuüm negatieve druk ontoereikend is. De zuigingspijp schakelt automatisch de mechanische klep op het het opzetten hoofd alvorens de delen, van het blazen aan vacuümadsorptie op te nemen, en een bepaalde negatieve druk zal worden geproduceerd. Wanneer de filter in de vacuümpomp wordt verontreinigd en geblokkeerd, zal het ontoereikende vacuüm negatieve druk veroorzaken en zal de zuigingsefficiency van de zuigingspijp beïnvloeden.

De externe oorzaken vertonen vaak als het verouderen en breuk van rubberdieluchtpijpen, het verouderen en slijtage van verbindingen, enz., evenals het belemmeren van zuigingspijpen door een hoop van afval worden veroorzaakt na het snijden van document wordt geproduceerd vlechtten componenten.

 

Daarom controleer de netheid dagelijks van de zuigingspijp, en maak of vervang de de zuigingspijp en filter schoon die belemmerd of slecht op tijd verbeterd zijn om een goede voorwaarde te verzekeren.

 

Pijp

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de Opzettende Snelheid van Oogst te verbeteren en Machines te plaatsen  3

 

 

Invloed van het Systeem van de Componenteninspectie

 

Het systeem van de apparatenopsporing is een nodige garantie om het opzettende tarief te verhogen. Het systeem van de apparatenopsporing is verdeeld in de opsporing en de erkenningssysteem van de componentendikte en optisch erkenningssysteem.

 

Na gebruik op lange termijn, worden de lineaire sensor van de opsporing van de componentendikte en het identificatiesysteem gemakkelijk beïnvloed door stof, puin, en olieverontreiniging. De lichtbronintensiteit van het optische camerasysteem zal ook geleidelijk aan verminderen. Aangezien de lichtintensiteit van de lichtbron vermindert, zal de grijze waarde omgezet door de camera ook verminderen. Wanneer de grijze waarde aan een bepaalde waarde vermindert, zal het beeld niet erkend worden.

 

Daarom moet het systeem van de apparatenopsporing regelmatig worden gekalibreerd en worden getest.

 

Oogst van de Charmhigh de Elektromechanische Hoge snelheid en Plaatsmachine

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de Opzettende Snelheid van Oogst te verbeteren en Machines te plaatsen  4

 

Ongeveer ons

 

Elektromechanisch Co. van Hunan Charmhigh, Ltd. Een high-tech onderneming die zich in R&D, productie en verkoop van multifunctionele de oogst en de plaatsmachine van SMT en het intelligente ondersteunende materiaal van SMT specialiseren.

 

Elektromechanische Charmhigh neemt de multifunctionele oogst en plaatst machine als zijn kernzaken, en verstrekt tegelijkertijd de algemene oplossingen van SMT en overeenkomstig materiaal voor elke post, met inbegrip van drukmachines, insteekmachines, terugvloeiing het solderen, golf het solderen, AOI en andere producten, die wijd in kleine toestellen, Voeding, high-end LEIDENE verlichting, slim speelgoed, automobielelektronika, de elektronika van de consument, luchtvaart elektronische informatie en andere industrieën kunnen worden gebruikt.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China SMT-Oogst en Plaatsmachine Leverancier. Copyright © 2021-2024 charmhighsmt.com . Alle rechten voorbehoudena.