Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Hoe te om een Oogst en Plaatsmachine (2) te kiezen?
Gebeurtenissen
Contacteer ons
86-731-8550-4064
Contact opnemen

Hoe te om een Oogst en Plaatsmachine (2) te kiezen?

2023-05-09

Het laatste nieuws van het bedrijf over Hoe te om een Oogst en Plaatsmachine (2) te kiezen?

Met de snelle ontwikkeling van de globale elektronika verwerkende industrie, zijn de oogst van mijn land en de technologie van de plaatsmachine meer en meer rijp geworden, niet alleen heeft een grote SMT-basis van gebruikers in China, maar ook opent zijn deuren voor buitenland, en het vertrouwen van klanten gewonnen!

 

De oogst en plaatsmachine is het belangrijkste materiaal in de SMT-productielijn. Het is een soort materiaal dat nauwkeurig oppervlakte opzet componenten op de PCB-stootkussens door het het opzetten hoofd te bewegen plaatst. Momenteel, zijn de oogst en de plaatsmachine verdeeld in: het proeftype van productieondoordringbaar maken, high-precision klein-volumetype, economisch type voor algemeen gebruik, type voor algemeen gebruik met gemiddelde snelheid, hoge snelheids high-precision multifunctioneel type.

 

Hoe kiezen plaatsen wij de oogst en machine die ons aanpast?

 

1. Productiesnelheid en efficiency: overweeg de productievraag, kies eerst een oogst en plaats machine die de productiesnelheid kan ontmoeten, overwegen de precisie en de efficiency, natuurlijk, ook planning op korte termijn en op middellange termijn.

 

2. Evaluatie van opzettende leveranciers: De nadruk van de leverancier op oogst en plaatsmachines, de zelf-onderzoekmogelijkheden, en de goede reputatie en het woord van mond in de markt zijn belangrijke factoren voor ons om te overwegen wanneer het kiezen van een oogst en plaatsmachine, en het zijn ook een belangrijke waarborg voor het kiezen van een oogst en plaatsen machine.

 

3. De belangrijkste elementen van de oogst en plaatsmachineevaluatie:

(1) y-as dubbele aandrijving: de dubbele servomotoren kunnen de te bewegen straal effectief en synchroon drijven zich, ervoor zorgend dat de oogst en plaatsmachine bij hoge snelheid lange tijd werkt. Het verbeteren van precisie en betrouwbaarheid, één van de belangrijkste technologieën voor hoge snelheidsoogst en plaatsmachines met y-As dubbele aandrijving;

(2) thermische compensatieconfiguratie: Beïnvloed door temperatuur of werk-geproduceerde hitte, de uitbreidingscoëfficiënt van op materiaal betrekking hebbende toebehorenveranderingen, daardoor beïnvloedend de opzettende nauwkeurigheid van de machine. De thermische compensatie kan precisie controle en automatische correctie realiseren om stabiliteit op lange termijn van de machine te verzekeren.

(3) of om CPK-inspectie te steunen: CPK is de wetenschappelijkste statistische methode om de nauwkeurigheid en de stabiliteit van oogst te verifiëren en plaatst machines in de SMT-industrie. CPK-de nauwkeurigheid verwijst naar op snelheid betrekking hebbende het plaatsen nauwkeurigheid, herhalingsnauwkeurigheid, omwentelingsnauwkeurigheid, de nauwkeurigheid van de beeldaanwinst, de nauwkeurigheid van de beelderkenning, opzettende procesbeheersingsnauwkeurigheid, PCB-de nauwkeurigheid van de raadskaliberbepaling, hitte-beïnvloede nauwkeurigheid, en de trilling van de PCB-raad op de machine de uitvoerige nauwkeurigheid van partijsteun die door een reeks factoren wordt bepaald. Als de oogst en plaatsmachine CPK-het testen niet steunt, zijn de gegevens die door de de normen en testmethodes worden verkregen die door de fabrikant worden aangepast niet geloofwaardig.

(4) de structuur van het het opzetten hoofd en het systeem van de cameravisie: elk het opzetten hoofd wordt gecontroleerd door een onafhankelijke het opzetten hoofdmotor en roterende motor, die snel en nauwkeurig kunnen worden erkend.

(5) automatische pijpverandering: de automatische pijpverandering is gebaseerd op de grootte van diverse componenten, verdeel en vervang automatisch pijpen, om aan de behoeften te voldoen die van verschillende component zonder de machine opzetten tegen te houden. Als er geen automatische pijpverandering is, zal het effect bij de productie worden verklaard:

Als: het aantal van het opzetten van punten die aan elke zuigingspijp is beantwoorden: het totale aantal componenten is 288, is het aantal stickers 6, is het aantal componenten die aan CN040 beantwoorden 240, is het aantal componenten die aan CN065 beantwoorden 20, is het aantal componenten die aan CN100 beantwoorden 20, en het aantal componenten die aan CN220 beantwoorden is het aantal stukken is 8 stukken.

De automatische vervanging van zuigingspijpen volgens de bovengenoemde overeenkomstige verhouding, zal het programma automatisch de toewijzing en de vervanging van zuigingspijpen optimaliseren om gelijktijdige productie van 6 hoofden te verzekeren. Het totale aantal rondes is: (240+20+20+8)/worden 6=48, en 48 rondes vereist om productie te voltooien.

Geen automatische pijpverandering: In het geval van non-stop, moeten de 6 het opzetten hoofden van de oogst en plaatsmachine met verschillende pijpen worden uitgerust om de productie te ontmoeten. Het aantal componenten die aan CN040 beantwoorden is 240. Volgens de optimale toewijzing van 3 gehechtheidshoofden, worden 3 zuigingspijpen toegewezen, en de andere 3 hoofden worden vereist om respectievelijk de pijpen van CN065 te installeren, van CN100 en CN220-. Het neemt 80 rondes om de steun te voltooien.

(6) opzettende snelheid: Wanneer raadplegend de snelheid, de standaardvraag is wat de daadwerkelijke opzettende snelheid van IPC9850 is? In het verleden, gebruikten de fabrikanten van oogst en plaatsmachines hun eigen bepaalde parameters en methodes om de prestaties van de opzettende mogelijkheden van hun materiaal te beschrijven de output en. Dientengevolge, de definitie van vele technische indicatoren en de inconsistentie van meetmethoden, heeft de duidelijke snelheid geen vergelijking. Het is precies deze behoefte dat het Subcomité van het Assemblagemateriaal onder de IPC organisatie de oogst organiseerde en machinefabrikanten plaatst en de gebruikers samenwerken om de IPC9850-oppervlakte te formuleren het testende programma van materiaalprestaties, opzetten en een reeks metingsprincipes, hulpmiddelen, methodes, en gegevens - verwerking en analysemodellen voorstelden. , officieel werd de de industrienorm in Juli 2002. Daarom als de snelheid duidelijk door de huidige oogst en plaatsmachinefabrikant niet gebaseerd op de IPC9850-norm is, is er geen referentiewaarde.

(7) vacuümpomp: Een van de hoge snelheidsoogst en plaats machinevacuümpomp is een noodzakelijke configuratie, die een stabiel vacuüm kan verzekeren, en het apparaat van de hoge snelheidsadsorptie is betrouwbaarder tijdens het opzetten.

 

Bovendien besteed aandacht aan de kostenprestaties van een goede oogst en plaats machine is vaak direct evenredig, kiezen niet blind wegens de prijs, hoop ik de bovengenoemde inhoud u kan helpen een geschikte oogst vinden en machine voor u plaatsen.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China SMT-Oogst en Plaatsmachine Leverancier. Copyright © 2021-2024 charmhighsmt.com . Alle rechten voorbehoudena.