Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Om de lijn en de SMT-oogst machinemateriaal te plaatsen te laden en te veranderen?
Gebeurtenissen
Contacteer ons
86-731-8550-4064
Contact opnemen

Om de lijn en de SMT-oogst machinemateriaal te plaatsen te laden en te veranderen?

2023-06-21

Het laatste nieuws van het bedrijf over Om de lijn en de SMT-oogst machinemateriaal te plaatsen te laden en te veranderen?

De de oogst en de plaatsmachineproductielijn van SMT moet de lijn veranderen en het materiaal laden wanneer het opzetten van nieuwe producten. om problemen zoals verkeerd materiaal te verminderen en in het plaatsingsproces om te keren, moeten de relevante exploitanten hun verrichtingen standaardiseren. De Charmhighoogst en de plaatsmachine delen hoe te om de lijn te veranderen en de SMT-oogst te laden en machinemateriaal te plaatsen?

laatste bedrijfsnieuws over Om de lijn en de SMT-oogst machinemateriaal te plaatsen te laden en te veranderen?  0

常衡机电 EMBLEEM

 

Tijdens het het bijtanken en van de lijnoverdracht proces van de de oogst en de plaatsmachine van SMT, hebben de overeenkomstige posities van IPQC, teamleider, technicus en exploitant overeenkomstige controleregels. De regelmatige posities worden geschikt als volgt:

 

1. Exploitant: Verantwoordelijk voor plukkende en ladende materialen, en self-checking de juistheid van de ladingspost, de specificaties, en de materiële aantallen volgens de postlijst;

 

2. Teamleider: verantwoordelijk voor het herzien van de juistheid van het voeden van de exploitant;

 

3. Technicus: verantwoordelijk voor het maken van of het ontvangen van de postlijst, en het compileren van het opzettende programma;

 

4. IPQC: Verantwoordelijk voor het zoeken van de de BOM, het flarddiagram, orde van de techniekverandering (ECN), lijst van het geschiedenisverslag, en definitief het bevestigen van de juistheid van het laden of het opnieuw vullen.

 

Wanneer SMT nieuwe producten produceert of lijnen verandert, zal de voorman en teamleider de correcte postlijst voor het overeenkomstige product aan de materiële wisselaar, uitgeven en zal correct de materialen op de machine volgens de postlijst dan laden. Controleer de materiële code, het merk, de specificatie, het model, het voedertype, de polariteit, enz. van de componenten op de gestempelde en efficiënte postlijst. Nadat de inspectie O.K. is, laad de materialen in de overeenkomstige post, en deel dan de teamleider aan overzicht en IPQC mee om te controleren; IPQC controleert volgens de postlijst, de materiële specificaties, en de materiële aantallen, en brengt dan de technicus op de hoogte om het eerste stuk te maken en het eerste stuk te bevestigen na het bevestigen dat het correct is.

A: Bevestig de specificaties van de componenten (bijvoorbeeld: 0402 0603 0805 1206, enz.);

 

B: Bevestig de productnaam van de component (zoals: R10K100K, enz.);

 

C: Bevestig de fout van de component (D±0.5%F±1%J±5%K±10%);

 

D: Bevestig de richting van IC dat in de buis of de diode met polariteit, zorgvuldig controle wordt geïnstalleerd zijn polariteit en productnaam.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China SMT-Oogst en Plaatsmachine Leverancier. Copyright © 2021-2024 charmhighsmt.com . Alle rechten voorbehoudena.