Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Hoeveel weet u over de Verrichting en het Zuiveren Methodes van de Oogst en Plaatsmachine?
Gebeurtenissen
Contacteer ons
86-731-8550-4064
Contact opnemen

Hoeveel weet u over de Verrichting en het Zuiveren Methodes van de Oogst en Plaatsmachine?

2023-04-25

Het laatste nieuws van het bedrijf over Hoeveel weet u over de Verrichting en het Zuiveren Methodes van de Oogst en Plaatsmachine?

Vandaag, zal ik aan u de verrichting en het zuiveren methodes van de oogst introduceren en zal machine wanneer het maken van nieuwe producten plaatsen. Wanneer de nieuw productopeenvolging wordt afgewerkt en geoptimaliseerd, is het noodzakelijk om deze opeenvolging op de oogst in werking te stellen en machine te plaatsen om productie op te zetten. De ideale staat is dat na de producten opeenvolgend aan het controlemechanisme van de machine worden geladen, en de componenten zijn geïnstalleerd volgens de materiële lijst van de voeder, dan oogst en geplaatst machine kunnen stabiele en ononderbroken massaproduktie beginnen. Maar in feite, is het vaak noodzakelijk om door wat opeenvolgende zuiveren het op lange termijn te gaan en de proefproductie vóór de oogst en machine plaatsen kan echt stabiel en onophoudelijk produceren. De volgende gebieden, de orde en de database kunnen moeten worden aangepast.

 

1.Parameters in de onderdelendatabase
Aan het begin van programmering, soms zijn er geen steekproeven van kringsraad en componenten, en de programmering kan slechts door CADB0M of opzettende grafiek van kringsraad worden uitgevoerd. Aangezien de lokale componenten geen standaardcomponenten zijn, kan dezelfde componenteninformatie niet in de standaarddatabase worden gevonden die met het komt. De pas gecreëerde onderdelendatabase kan moeilijk zijn om het doel van correctie door identificatie op de machine, zoals de identificeerbare eigenschappen van componenten, de absorptie van componenten, enz.-Pijpselectie, de verlichtingsmontages van de cameraerkenning, voederselectie en componentenrichtlijn, enz. te bereiken.

laatste bedrijfsnieuws over Hoeveel weet u over de Verrichting en het Zuiveren Methodes van de Oogst en Plaatsmachine?  0

2.Mounting-coördinaten van componenten

Tijdens opeenvolgende productie, soms kunnen de oorspronkelijke gecoördineerde gegevens van de kringsraad niet worden verkregen, en de coördinaten in de opeenvolging worden verkregen door de opeenvolgingsmachine, of door de opeenvolging van andere machines verkregen.

laatste bedrijfsnieuws over Hoeveel weet u over de Verrichting en het Zuiveren Methodes van de Oogst en Plaatsmachine?  1

3.coordinates van gegevenspunt
Soms hebben de verkregen gecoördineerde gegevens van de kringsraad slechts de steuncoördinaten van de componenten, maar niet de coördinaten van het referentiepunt.

laatste bedrijfsnieuws over Hoeveel weet u over de Verrichting en het Zuiveren Methodes van de Oogst en Plaatsmachine?  2

4.Feeder model en richtlijn
In opeenvolgende productie, zijn er vaak geen steekproeven van componenten en verpakking, en het model van de voeder en de richting van de componenten moeten worden bepaald gebaseerd op afgelopen ervaring. De de oogstcentra van sommige componenten zijn inconsistent met de standaardwaarden van de voeder, en de oogstpositie van de componentenvoeder moet worden opnieuw gecalibreerd en worden gewijzigd.

laatste bedrijfsnieuws over Hoeveel weet u over de Verrichting en het Zuiveren Methodes van de Oogst en Plaatsmachine?  3

De bovengenoemde inhoud is één of andere oogst en plaatst machine verrichting en het zuiveren methodes die moeten worden gezien wanneer het maken van nieuwe producten. Ik hoop het aan u nuttig kan zijn die de inhoud lezen!

 

Specialiseert Charmhigh Elektromechanisch Co. zich, Ltd in R&D, productie en verkoop van multifunctionele plaatsingsmachines, een belangrijk merk van oogst en plaatst machines!

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China SMT-Oogst en Plaatsmachine Leverancier. Copyright © 2021-2024 charmhighsmt.com . Alle rechten voorbehoudena.