Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Gedetailleerde uitleg van de structuur van de pick and place machine
Gebeurtenissen
Contacteer ons
86-731-8550-4064
Contact opnemen

Gedetailleerde uitleg van de structuur van de pick and place machine

2023-12-05

Het laatste nieuws van het bedrijf over Gedetailleerde uitleg van de structuur van de pick and place machine

De pick-and-place machine is de kernapparatuur van SMT, een product van hoge precisie technologie.de Duitse Siemens (ASM), Japan's Panasonic, Fuji, Yamaha, Zuid-Korea's Samsung (Hanwha). Er zijn veel merken van pick and place machines, maar hun prestaties zijn nog steeds enigszins verschillend (zoals de accuraatheid van de montage, de snelheid van de montage, de snelheid van de montage, de snelheid van de montage, etc.).snelheidDaarom moet worden overwogen welk merk pick-and-place-machine te kiezen op basis van alomvattende factoren zoals uw eigen budget en producten.Topco Industrial richt zich op Duitsland vandaag, zullen we ons richten op het onderwerp van de pick and place machine structuur van Siemens (ASM) en Panasonic pick and place machines,en geef een gedetailleerde uitleg op basis van de Siemens pick and place machine.

 

1.SMT-machineframe

Als een stuk van de hardware-apparatuur, het eerste dat in het oog komt is de rack. De rack omvat een trolley en een carrosserie structuur.Het wordt voornamelijk gebruikt om vaste steun te bieden voor de voedingsbron voor het ophalen en ophalen van de patch machineHet materiaal, de structuur van het lichaam is het skelet van de pick-and-place machine.

 

2.SMT-kantielever

De kantilever van de pick and place machine is vergelijkbaar met een manipulator, vast in de romp.in combinatie met het wetenschappelijke algoritme voor het identificeren van de montagehoofd en de machine, wordt het montagehoofd verplaatst om materialen te absorberen en te plaatsen.

 

3.SMTmontagehoofd

Het is vergelijkbaar met het brein van het menselijk lichaam en is het centrale zenuwstelsel van een pick-and-place machine.De kerncomponent omvat verschillende visuele herkenningssystemen en uitlijningssystemenHet werkt ook samen met de motormond om materialen (materiaalnummer) en padpositie (nummer) te identificeren, waardoor een hoge precisie en hoge snelheid van montage wordt bereikt.

 

4.SMT-onderdelen

De pick-and-place-machine bevat vele onderdelen, zoals sporen, rolskroeven, cilinders, riemen, enz.

 

Er zijn veel merken van pick-and-place machines, maar de structuren zijn in principe hetzelfde.Hoewel de fysieke objecten kunnen worden gezien en aangeraaktHet is de topgeheime kerntechnologie van elke pick-and-place-machinefabrikant.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China SMT-Oogst en Plaatsmachine Leverancier. Copyright © 2021-2024 charmhighsmt.com . Alle rechten voorbehoudena.