Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Een juist begrip van de reflowoven
Gebeurtenissen
Contacteer ons
86-731-8550-4064
Contact opnemen

Een juist begrip van de reflowoven

2023-11-11

Het laatste nieuws van het bedrijf over Een juist begrip van de reflowoven

In de elektronica-industrie is de reflowoven een veelgebruikte soldeertechniek die wordt gebruikt om elektronische componenten aan een printplaat te bevestigen.reflowoven verwarmt een met soldeerpasta gecoate schakelplaat om de soldeerpasta te smelten en de componenten en schakelplaat te verbinden om een betrouwbare soldeerverbinding te vormenHier zijn een aantal veel voorkomende terugstroomtechnieken:
1Warme lucht.Terugstroomoven

Dit is een van de meest voorkomende reflowoventechnieken. Het gebruikt hete lucht om tegen het printplaatje te blazen, waardoor de soldeerpasta tot de smelttemperatuur wordt verwarmd en soldering wordt bereikt.De warmlucht-herstroomoven heeft gewoonlijk functies voor temperatuurregeling en windsnelheidsregeling om de stabiliteit en consistentie van het soldeerproces te waarborgen..

 

2InfraroodTerugstroomoven

De infrarood-hersteloond gebruikt infraroodstraling om het printplaatje en de soldeerpasta te verwarmen tot de smelttemperatuur.Infrarood reflow oven apparatuur heeft verstelbare stralingsvermogen en verwarming gebied, die nauwkeurig kan worden gecontroleerd volgens de soldeervereisten.

 

3Hot Plate.Terugstroomoven

De warmplaat reflowoven gebruikt een verwarmingsplaat om rechtstreeks contact op te nemen met de printplaat en de soldeerpasta te smelten door warmte te leiden.Warmplaten-terugstroomapparatuur heeft doorgaans een precieze temperatuur- en drukregeling om de kwaliteit en consistentie van het solderen te waarborgen.

 

4StoomfaseTerugstroomoven

De dampfase-herstroomoven gebruikt hoge temperatuur stoom of stikstof om de soldeerpasta te smelten en de temperatuur gedurende een bepaalde periode te handhaven om het solderen te voltooien.Deze technologie is geschikt voor temperatuurgevoelige onderdelen en kan de invloed van thermische spanning op onderdelen verminderen.

 

De keuze van de juiste reflowoventechnologie hangt af van vele factoren, waaronder de soldeervereisten, het type en de verpakking van elektronische componenten, de productie-efficiëntie, enz.Bij het selecteren van de apparatuur voor de reflowoven, moeten ook factoren als de prestaties van de apparatuur, de nauwkeurigheid van de temperatuurregeling, de verwarmingssnelheid en de uniformiteit in aanmerking worden genomen.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China SMT-Oogst en Plaatsmachine Leverancier. Copyright © 2021-2024 charmhighsmt.com . Alle rechten voorbehoudena.