Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Samenstelling van de SMT-productielijn
Gebeurtenissen
Contacteer ons
86-731-8550-4064
Contact opnemen

Samenstelling van de SMT-productielijn

2023-10-10

Het laatste nieuws van het bedrijf over Samenstelling van de SMT-productielijn

Samenstelling van de SMT-productielijn

De pick-and-place machine (Surface Mount Technology, SMT) is een geautomatiseerde apparatuur die wordt gebruikt voor elektronische assemblage, die wordt gebruikt voor de installatie van onderdelen voor oppervlaktebevestiging (Surface Mount Device,SMD) op printplatenDe belangrijkste onderdelen van de productielijn zijn:

laatste bedrijfsnieuws over Samenstelling van de SMT-productielijn  0

1. Screen Printer: Het eerste onderdeel van de pick and place machine is de stencil printer, die wordt gebruikt om soldeerpasta nauwkeurig op de pads van het circuit board te printen.Het bevat een stensil en een schraperDe soldeerpasta wordt gelijkmatig op het printbord afgedrukt door de druk van de schraper die over het stensil schraapt.

laatste bedrijfsnieuws over Samenstelling van de SMT-productielijn  1

 

2De pick-and-place machine is het kerncomponent van de productielijn.Het wordt gebruikt om de oppervlakte montage componenten te verwijderen van de feeder en precies plaatsen ze op de vooraf bepaalde positie op het circuit boardDe pick and place machine bevat meestal meerdere sproeiers die meerdere componenten tegelijkertijd kunnen verwerken.Het heeft een zeer nauwkeurig positioneringssysteem om de juiste montage van de onderdelen te garanderen.

laatste bedrijfsnieuws over Samenstelling van de SMT-productielijn  2

 

3.Feeders: Feeders zijn apparaten die in pick-and-place machines worden gebruikt om onderdelen op het oppervlak op te slaan en te voorzien.Elk type onderdeel heeft gewoonlijk een overeenkomstige voedingsbak die een groot aantal onderdelen bevat voor gebruik door de montagehoofdDe voedingsmachines hebben meestal automatische voedingsmechanismen om een continue voeding te garanderen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Samenstelling van de SMT-productielijn  3

 

4. Conveyor systeem: Het conveyor systeem wordt gebruikt om circuits van het ene werkgebied naar het andere te vervoeren voor continue assemblageprocessen.Het bestaat meestal uit een transportband of een overdrachtsapparaat om een nauwkeurige positionering en een soepele overdracht van circuitboards te garanderen.

laatste bedrijfsnieuws over Samenstelling van de SMT-productielijn  4

 

5Inspectie­systeem: pick­and­place­machines zijn gewoonlijk uitgerust met verschillende inspectie­systemen om de kwaliteit en nauwkeurigheid van het assemblageproces te controleren.Deze systemen kunnen systemen voor visuele inspectie omvatten., sensoren en andere inspectietoestellen om correcte montage, verplaatsing, omdraaien, gebreken, enz. te detecteren.

 

 

6. Reflowoven: de reflowoven wordt gebruikt om het lasproces uit te voeren na voltooiing van de installatie van het onderdeel.waardoor de soldeerpasta smelt en de componenten aan het printplaat verbinden.

laatste bedrijfsnieuws over Samenstelling van de SMT-productielijn  5

De bovenstaande zijn de belangrijkste onderdelen van de pick-and-place machine.De automatisering en de hoge precisie van pick-and-place-machines maken het elektronische assemblageproces efficiënter en betrouwbaarder.

 

 

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China SMT-Oogst en Plaatsmachine Leverancier. Copyright © 2021-2024 charmhighsmt.com . Alle rechten voorbehoudena.