Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Basisveiligheidsregels en Eisen ten aanzien van de Oogst en de Plaatsmachines van Smt
Gebeurtenissen
Contacteer ons
86-731-8550-4064
Contact opnemen

Basisveiligheidsregels en Eisen ten aanzien van de Oogst en de Plaatsmachines van Smt

2023-06-15

Het laatste nieuws van het bedrijf over Basisveiligheidsregels en Eisen ten aanzien van de Oogst en de Plaatsmachines van Smt

SMT-de oogst en de plaatsmachine zijn een high-tech product, is de veilige en correcte verrichting zeer belangrijk voor zowel machines als mensen. Het meest basisding een SMT-oogst veilig om in werking te stellen en machine te plaatsen is dat de exploitant het nauwkeurigste oordeel zou moeten hebben, en de volgende basisveiligheidsregels en de eisen ten aanzien van SMT-oogst en plaatst machines zou moeten worden gevolgd:

laatste bedrijfsnieuws over Basisveiligheidsregels en Eisen ten aanzien van de Oogst en de Plaatsmachines van Smt  0

SMT-oogst en plaatsmachine

 

1. De exploitant van de de oogst en de plaatsmachine zou van SMT de verrichting opleiding onder de correcte methode moeten ontvangen.

 

2. Controleer de oogst en plaats machine, draai van de macht wanneer het vervangen van delen of het herstellen en interne aanpassingen (het onderhoud van de machine moet worden uitgevoerd wanneer de noodsituatieknoop wordt gedrukt of de stroom wordt afgesloten.

 

3. Zorg ervoor dat „de lezingscoördinaten“ en het aanpassen van de oogst en plaatsen machine (programmeringscomponenten) zijn in uw handen om de actie op elk ogenblik tegen te houden.

 

4. Zorg ervoor dat het materiaal van de „koppelings“ veiligheid efficiënt blijft om de machine tegen te houden op elk ogenblik, en de veiligheidsopsporing op de machine kan niet worden overgeslagen of worden kortgesloten, anders zullen de persoonlijke of ongevallen van de machineveiligheid zich gemakkelijk voordoen.

 

5. Slechts één exploitant mag één machine tijdens productie in werking stellen.

 

6. Tijdens verrichting, zorg ervoor dat alle delen van het lichaam, zoals handen en hoofd, uit de waaier van beweging van de machine zijn.

 

7. SMT-het materiaal moet behoorlijk worden aan de grond gezet (echte aan de grond gezet, verbonden niet met de neutrale lijn).

 

8. Gebruik niet de machine in een gas of een uiterst vuil milieu.

 

9.Matters het vereisen van aandacht:

①Zij die geen opleiding hebben ontvangen zijn strikt belemmerd van het in werking stellen van de machine.

 

②De veiligheid eerst, zou de machineexploitant de machine volgens de het werken specificaties strikt moeten in werking stellen, anders kan het schade aan de machine veroorzaken of persoonlijke veiligheid in gevaar brengen.

 

③De oogst en plaatsmachineexploitant zou zorgvuldig en aandachtig moeten zijn.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China SMT-Oogst en Plaatsmachine Leverancier. Copyright © 2021-2024 charmhighsmt.com . Alle rechten voorbehoudena.