Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Een korte bespreking van de productie van chip pick and place machines in China
Gebeurtenissen
Contacteer ons
86-731-8550-4064
Contact opnemen

Een korte bespreking van de productie van chip pick and place machines in China

2023-12-09

Het laatste nieuws van het bedrijf over Een korte bespreking van de productie van chip pick and place machines in China

1Wat is een pick-and-place machine?

De SMT pick and place machine is een productie-apparatuur die SMD-componenten nauwkeurig op het oppervlak van de printplaat bevestigt.pick and place machines zijn zeer belangrijk en zijn onmisbare apparatuur in de SMT-industrieHelaas zijn ze altijd gemonopoliseerd door buitenlandse merken.

laatste bedrijfsnieuws over Een korte bespreking van de productie van chip pick and place machines in China  0

 

2.Classificatie van de pick-and-place machine

In termen van snelheid en functie worden pick-and-place-machines ruwweg ingedeeld in: high-precision proofing machines, medium-speed pick-and-place machines, high-speed pick-and-place machines,met een vermogen van niet meer dan 50 W, enz.

 

3.Technisch niveau

 

De invoer van chip pick-and-place-machinefabrikanten heeft door de steun van het grote aantal gebruikers een overvloedige hoeveelheid geld opgebouwd.In combinatie met de feedback van het grote aantal gebruikersZe hebben een grote hoeveelheid relevante gegevens verzameld in technologisch onderzoek en ontwikkeling.Chinese fabrikanten van chip pick and place machines, met de snelle ontwikkeling van de Chinese elektronische productie-industrie, met name de Chinese fabrikanten van high-end chip pick and place machines,het productieniveau en het O&O-niveau van chip pick and place-apparatuur naderen geleidelijk dat van ingevoerde apparatuurVolgens de ervaringen van onze klanten heeft een aantal high-end apparatuur de geïmporteerde apparatuur bereikt of overtroffen.

laatste bedrijfsnieuws over Een korte bespreking van de productie van chip pick and place machines in China  1

4.Pick and Place Machine Prestaties en kostenvergelijking

 

China's chip pick and place machines hebben grote doorbraken gemaakt in belangrijke technologieën zoals bewegingscontrole, visie-algoritmen en intelligente optimalisatie.ervoor te zorgen dat de apparatuur een hoge prestatie heeft bij de installatiesnelheid, bevestigingsstabiliteit en bevestigingsnauwkeurigheid.De precisie van de apparatuur van sommige high-end pick en plaats machine fabrikanten in China kan al voldoen aan de toenemende behoeften van de Britse 01005 apparaten. Wat de prijs betreft, zijn Chinese chip pick and place machines in termen van prijs concurrerender, kunnen de productiekwaliteit voor een lange tijd garanderen en tegelijkertijd is de recycling snelheid sneller.investeringskosten.

laatste bedrijfsnieuws over Een korte bespreking van de productie van chip pick and place machines in China  2

 

5.Technische ondersteuning en service na verkoop

Vanwege geografische redenen maken ingevoerde apparatuur over het algemeen gebruik van agenten om aanverwante diensten te verlenen, terwijl Chinese fabrikanten efficiënte en tijdige technische ondersteuning kunnen verlenen,inclusief snellere vervanging van onderdelen, en aanzienlijk verlaagde aanbestedingskosten.

 

6.Herkenning van het merk

De Chinese fabrikanten van chipmonters hebben ook de afgelopen jaren hun investeringen in onderzoek en ontwikkeling verhoogd en voortdurend nieuwe concurrerende producten ontwikkeld.de stabiliteit en betrouwbaarheid zijn ook door de gebruikers geverifieerd, en ze bewegen zich snel naar het internationale toneel.De Chinese chip pick-and-place-machines zullen het relevante monopolie zeker doorbreken en zullen naar verwachting een belangrijke rol en positie op de betreffende markt innemen..

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China SMT-Oogst en Plaatsmachine Leverancier. Copyright © 2021-2024 charmhighsmt.com . Alle rechten voorbehoudena.