Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Wat als de Luchtdruk van de Oogst en Plaatsmachine Ontoereikend is?
Gebeurtenissen
Contacteer ons
86-731-8550-4064
Contact opnemen

Wat als de Luchtdruk van de Oogst en Plaatsmachine Ontoereikend is?

2023-03-21

Het laatste nieuws van het bedrijf over Wat als de Luchtdruk van de Oogst en Plaatsmachine Ontoereikend is?

laatste bedrijfsnieuws over Wat als de Luchtdruk van de Oogst en Plaatsmachine Ontoereikend is?  0

Vele vrienden die de oogst gebruiken en machine plaatsen weten dat de druk van de oogst en plaatsmachine een zeer belangrijk stuk is. Tijdens het gebruiken van de oogst en plaatsmachine, niet alleen is het voltage nodig, maar ook is de druk nodig helpen het gebruiken. Soms vinden wij dat de druk van de oogst en plaatsmachine ontoereikend is.

Wat zou ik als het alarm wegens ontoereikende luchtdruk moeten doen wordt geproduceerd? Ontoereikende luchtdruk? Nu Elektromechanische zal Charmhigh in detail de gevolgen en de oplossingen van de ontoereikende luchtdruk van de oogst verklaren en zal machine, plaatsen en zal zien of kan het iedereen helpen!

 

Wanneer onze machine loopt, aangezien de luchtdruk door de machine wordt beperkt, wanneer de luchtdruk lager of hoger is dan de streefwaarde, de oogst en plaatst zal de machine een alarm geven, en de verwante delen van de oogst zullen en machine plaatsen ook wegens de volgende redenen ontbreken:

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat als de Luchtdruk van de Oogst en Plaatsmachine Ontoereikend is?  1

 

1. Abnormale document levering: paperfeeder kan geen document normaal leveren. Als de pijp correct op dit punt werkt, kan de pijp worden beschadigd.


2.Abnormal-einde: Dit zal ernstig het visuele plaatsen van de oogst beïnvloeden en zal machine, en kan de oogst veroorzaken en machinehoofd plaatsen om de PCB-raad te raken plaatsen.


3. Ongepaste hoofdplaatsing: De actie van het plaatsen van het hoofd wordt beïnvloed, makend het onmogelijk zich zoals gewoonlijk uit te breiden en aan te gaan.

 

Wij kennen het gevaar van te lage luchtdruk, en wij moeten het richten. Gewoonlijk is de oorzaak van lage luchtdruk misvorming, schade, belemmerde pijp, ontoereikende luchtdruk, luchtlekkage en voorbarig, wat de pijp veroorzaken om materialen normaal niet te absorberen of te absorberen. Als het materiaal niet correct is, moet de pijp vaak worden vervangen en de pijp zou moeten worden gehandhaafd vaak om de opzettende verrichting van de oogst te maken en machine te plaatsen regelmatig gaat. Om samen te vatten die, is bovengenoemd de oplossing door Charmhigh Electromechanical website wordt gedeeld als u het probleem van ontoereikende luchtdruk van de oogst ontmoet en machine plaatst. Ik hoop het aan u nuttig zal zijn. Als u andere productinhoud kennen en moet raadplegen, kunt u onze officiële website van de Elektromechanische oogst van Charmhigh ingaan en machine plaatsen om meer te leren of ons etc. te contacteren over uw behoeften.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China SMT-Oogst en Plaatsmachine Leverancier. Copyright © 2021-2024 charmhighsmt.com . Alle rechten voorbehoudena.