Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Wat zijn de Vereisten om een Luchtcompressor voor een Oogst en Plaatsmachine Te kiezen?
Gebeurtenissen
Contacteer ons
86-731-8550-4064
Contact opnemen

Wat zijn de Vereisten om een Luchtcompressor voor een Oogst en Plaatsmachine Te kiezen?

2023-05-17

Het laatste nieuws van het bedrijf over Wat zijn de Vereisten om een Luchtcompressor voor een Oogst en Plaatsmachine Te kiezen?

Wat zijn de vereisten om een luchtcompressor voor een oogst en plaatsen machine te kiezen?

 

Het opzettende proces is dat de oogst en plaatsmachine vacuümzuiging en het blazen kracht gebruikt om diverse componenten op de kringsraad door de vacuümpomp op te zetten. Een luchtcompressor is nodig tijdens de verrichting van de oogst en plaatst machine. Wat zijn de vereisten om een luchtcompressor voor de Elektromechanische Gedeelde oogst van Charmhigh en plaatsen machine te kiezen?

laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de Vereisten om een Luchtcompressor voor een Oogst en Plaatsmachine Te kiezen?  0

 

De selectievereisten van de oogst en plaatsmachine voor de luchtcompressor zijn hoofdzakelijk als volgt:

1. De samengeperste lucht zou droog genoeg moeten zijn, en de luchtcompressor zou met een koude droger moeten worden uitgerust.

2. Het stof, de olie en andere tijdschriften in de samengeperste lucht zouden zo weinig mogelijk moeten zijn, en een filter zou moeten worden geïnstalleerd.

3. De druk van de samengeperste lucht moet aan de drukvereisten voldoen en stabiel genoeg zijn onophoudelijk lange tijd te werken. Het moet met een tank van de luchtopslag, gewoonlijk met twee reeksen luchtcompressoren worden uitgerust om het ononderbroken werk te verzekeren.

 

Wanneer het selecteren van een luchtcompressor voor een automatische oogst en plaatsmachine, is het noodzakelijk om de luchtconsumptie te evalueren. Groter de luchtconsumptie, zal de geselecteerde luchtcompressor lichtjes groter zijn.

 

De luchtcompressor is een machtsmateriaal algemeen in de verwerkende industrie wordt gebruikt die mechanische energie in gasdruk kan omzetten die. Elke oogst en plaatsmachine moet worden gebruikt. Zijn functie is lucht te leveren en het vereiste gas te verstrekken voor productie. De oogst en plaatsmachineindustrie is nauw verwant aan luchtcompressoren. Wanneer het kiezen van een luchtcompressor, probeer om een groot fabrikant te kiezen. Indien nodig, kunt u een permanente de luchtcompressor van de magneet veranderlijke frequentie verkiezen om macht te bewaren.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China SMT-Oogst en Plaatsmachine Leverancier. Copyright © 2021-2024 charmhighsmt.com . Alle rechten voorbehoudena.