Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about de Belangrijkste Toebehoren van SMT-Oogst en Plaatsmachine
Gebeurtenissen
Contacteer ons
86-731-8550-4064
Contact opnemen

de Belangrijkste Toebehoren van SMT-Oogst en Plaatsmachine

2023-03-16

Het laatste nieuws van het bedrijf over de Belangrijkste Toebehoren van SMT-Oogst en Plaatsmachine

De oogst en plaatsmachine is high-precision, hoge snelheid, volledig geautomatiseerd PCB-kringsraad het opzetten materiaal, en het is het belangrijkste en intelligente materiaal in de volledige SMT-productielijn. De kwaliteit van de oogst en plaatsmachine hangt van de kwaliteit van de belangrijkste toebehoren van het materiaal en de intelligentie en de optimalisering van verwante software af. Hier, Charmhigh-introduceren de oogst en de plaatsmachine hoofdzakelijk aan u wat de belangrijkste toebehoren van de SMT-oogst zijn en machine plaatsen?

 

1.Feeder

laatste bedrijfsnieuws over de Belangrijkste Toebehoren van SMT-Oogst en Plaatsmachine  0

De oogst en plaatsmachine neemt de componenten op de voeder bij een gespecificeerde verschillende positie, en dan het opzetten van hen op. Als één van de belangrijke componenten van de oogst en plaatsmachine, heeft de voeder een grote invloed op de productieefficiency en de precisie van de oogst en plaatst machine. Er zijn vele manieren om voeders, zoals riemen, pallets, bulkdozen, buizen te classificeren; zij kunnen ook in elektrische voeders en pneumatische voeders worden verdeeld. De elektrische voeders zijn duurder dan pneumatische voeders, maar zij zijn stabieler en duurzaam, en kunnen met 0201 worden uitgerust.

 

2. Pijp

laatste bedrijfsnieuws over de Belangrijkste Toebehoren van SMT-Oogst en Plaatsmachine  1


De pijp is ook één van de belangrijke componenten van de oogst en plaatst machine, die wordt gebruikt om componenten op te nemen en te plaatsen. Gebruiken van netwerkinformatie om onderzoek naar de rol van vacuümadsorptie te leiden is constant absorberend, en dan gebruikend hoge luchtdruk om componenten op te zetten. Het werk van verschillende delen vereist ons om verschillende pijpen te gebruiken.


van de de Gids、 Aandrijving van 3.Screw、 de Controlemotor

laatste bedrijfsnieuws over de Belangrijkste Toebehoren van SMT-Oogst en Plaatsmachine  2


De schroefstaven, de gidssporen en de aandrijvingsmotoren zijn belangrijke componenten van x, y-as motiemechanisme van SMT-machines. De internationale beroemde merktoebehoren hebben de kenmerken van hoog effect, hoge precisie, hoge starheid, hoge duurzaamheid en met geringe geluidssterkte. Maar de schroeven en de sporen vereisen ook regelmatig onderhoud.


4. Visueel Systeem

laatste bedrijfsnieuws over de Belangrijkste Toebehoren van SMT-Oogst en Plaatsmachine  3


Het visiesysteem van de SMT-machine bepaalt de nauwkeurigheid en de stabiliteit van het SMT-proces. Het visiesysteem van SMT-machines bestaat over het algemeen uit twee types van camera's. De tekencamera's worden gebruikt om PCB-systeemcoördinaten te vangen en verkeerde opstelling tussen cameracomponenten en pijpen te controleren. Het systeem van de beeldverwerking waarborgt en verbetert de nauwkeurigheid van beeldverwerking door precisiecamera's, lichtbronnen, de kaarten van de beeldaanwinst en verwerkingssystemen.


5.Industrial computer, vacuümsignaalgenerator, foto-elektrische informatiesensor, cilinder, transportband, enz.


SMT is ook uitgerust met krachtig industrieel materiaal, vacuümgenerator met stabiele en betrouwbare zuiging, solenoïdeklep en andere belangrijke toebehoren. Wanneer het kopen van een SMT-machine, heeft het bepaalde referentiewaarde.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China SMT-Oogst en Plaatsmachine Leverancier. Copyright © 2021-2024 charmhighsmt.com . Alle rechten voorbehoudena.