Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Als er geen buitenlandse plaatsmachines zijn, hoe zou de Chinese SMT-elektronica-industrie zich dan moeten ontwikkelen?
Gebeurtenissen
Contacteer ons
86-731-8550-4064
Contact opnemen

Als er geen buitenlandse plaatsmachines zijn, hoe zou de Chinese SMT-elektronica-industrie zich dan moeten ontwikkelen?

2024-05-31

Het laatste nieuws van het bedrijf over Als er geen buitenlandse plaatsmachines zijn, hoe zou de Chinese SMT-elektronica-industrie zich dan moeten ontwikkelen?

In de uitgestrekte wereld van de elektronische productie zijn SMT-plaatsmachines het "hart" van de industrie.en hun prestaties en technologie zijn rechtstreeks gerelateerd aan het ontwikkelingsniveau van de gehele keten van de elektronische industrieMaar laten we een scenario voorstellen: Wat als de Chinese SMT-elektronica-industrie uitsluitend op binnenlandse middelen moest vertrouwen zonder toegang tot buitenlandse plaatsingsmachines?Hoe zou het transformeren en zelfovertreffende ontwikkeling bereiken??

Ten eerste is het belangrijk om te erkennen dat de Chinese SMT-elektronica-industrie niet langer een beginner is.het is geleidelijk aan uitgegroeid tot een van de grootste productiebasen ter wereld, met veel binnenlandse bedrijven die op dit gebied opkomen als opkomende sterren.Deze prestatie is onlosmakelijk verbonden met het doorzettingsvermogen en de investeringen van de binnenlandse bedrijven in technologische innovatie en onafhankelijk onderzoek en ontwikkeling..

In het licht van de afwezigheid van buitenlandse plaatsmachines zal de Chinese SMT-elektronica-industrie zich noodzakelijkerwijs meer richten op onafhankelijke innovatie en beheersing van kerntechnologieën.Nederlandse bedrijven zullen hun investeringen in onderzoek en ontwikkeling van SMT-plaatsmachines verhogen, het voortdurend bevorderen van prestatieverbeteringen en technologische doorbraken door middel van de invoering van geavanceerde technologieën, het cultiveren van professionele talenten,optimalisatie van productieprocessenDeze zelfrijdende kracht van innovatie zal nieuwe vitaliteit en momentum inbrengen in de Chinese SMT-elektronica-industrie.

Tegelijkertijd kunnen we de voordelen van de binnenlandse SMT-industrie niet negeren.China heeft een volledige SMT-industrie gevormd. This advantage of the industry chain will enable domestic companies to obtain the necessary resources and support more conveniently during the research and development and production of SMT placement machines, het onderzoek en de ontwikkeling verder versnellen.

Uiteraard moeten we ook duidelijk erkennen dat er nog steeds een zekere kloof bestaat tussen binnenlandse SMT-plaatsingsmachines en toonaangevende merken in het buitenland wat betreft technisch niveau en prestatiestabiliteit..Het is echter deze kloof die ons de motivatie en het doel geeft om in te halen en te overtreffen.Binnenlandse bedrijven zullen de kloof met buitenlandse merken geleidelijk verkleinen door voortdurende technologische innovatie en praktische accumulatie, waardoor uiteindelijk echte binnenlandse substitutie wordt bereikt.

Het is de moeite waard te vermelden dat de binnenlandse SMT-plaatsingsmachine-technologie de afgelopen jaren aanzienlijke vooruitgang heeft geboekt.De onafhankelijk ontwikkelde SMT-plaatsingsmachines zijn vergelijkbaar met toonaangevende buitenlandse merken wat betreft technisch niveau en productieprocessenDe zelf ontwikkelde TS10 van Changheng kan ultra-kleine componenten zoals 01005 plaatsen met een plaatsingsnauwkeurigheid van ± 40 μm Cpk 1.0 (3σ),het bereiken van echte binnenlandse substitutie en het voldoen aan de vraag van de binnenlandse markt naar SMT-plaatsingsmachines van verschillende niveausDeze technologische doorbraken en prestaties brengen niet alleen nieuwe hoop en kansen voor de Chinese SMT-elektronica-industrie.maar ook de sterke kracht en het potentieel van de Chinese productie aan de wereld laten zien..

Samenvattend zou de Chinese SMT-elektronica-industrie, als er geen machines voor het plaatsen in het buitenland waren, meer nadruk leggen op onafhankelijke innovatie en beheersing van kerntechnologieën.gebruik maken van de voordelen van de industriële keten om het onderzoek en de productie van SMT-plaatsingsmachines te versnellenTegelijkertijd zouden de binnenlandse bedrijven de kloof met de buitenlandse merken geleidelijk verkleinen door voortdurende technologische innovatie en praktische accumulatie, waardoor echte binnenlandse substitutie zou worden bereikt..We hebben reden om te geloven dat in de toekomstige ontwikkeling, de Chinese SMT elektronica productie-industrie nog meer briljante prestaties zal vertonen,meer Chinese wijsheid en kracht bij te dragen aan de ontwikkeling van de wereldwijde elektronica-industrie.laatste bedrijfsnieuws over Als er geen buitenlandse plaatsmachines zijn, hoe zou de Chinese SMT-elektronica-industrie zich dan moeten ontwikkelen?  0

Hunan Charmhigh Electromechanical Equipment Co., Ltd. is een professionele fabrikant van plaatsmachines.En we zullen u efficiënte en professionele diensten bieden.Als u geïnteresseerd bent om onze lokale dealer te worden, zullen wij u wederzijds voordelige en win-win agentschapsoplossingen bieden.86 18100733752

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China SMT-Oogst en Plaatsmachine Leverancier. Copyright © 2021-2024 charmhighsmt.com . Alle rechten voorbehoudena.