Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Hoe te om een de Oogst en de Plaatsmachine van SMT (1) te kiezen?
Gebeurtenissen
Contacteer ons
86-731-8550-4064
Contact opnemen

Hoe te om een de Oogst en de Plaatsmachine van SMT (1) te kiezen?

2023-02-08

Het laatste nieuws van het bedrijf over Hoe te om een de Oogst en de Plaatsmachine van SMT (1) te kiezen?

1、 de CPK-testgegevens is een zeer belangrijke indicator om de nauwkeurigheid en de stabiliteit van het materiaal te testen.

Momenteel, gebruiken de binnenlandsste oogst en plaatsmachines over het algemeen een stappend systeem, dat moeilijk is om aan de vereisten van SMT te voldoen verwerkend nauwkeurigheid en snelheid. Charmhigh breekt door de kern belangrijkste technologie, de zelf-ontwikkelde technologie van de dubbel-asservobesturing, onafhankelijke servobesturingstechnologie voor elke hoofd en geavanceerde assemblageambacht, die hoge stabiliteit en hoge precisie verzekeren wanneer de oogst en plaatsmachine bij hoge snelheid werkt. High-precision reeksen van Charmhigh hoge snelheid plukken de voor algemeen gebruik en en plaatsen machines zijn niet bang van CPK-opsporing. De snelheid wordt getest volgens de IPC9850-norm, en de valse etiketten worden verworpen. Alles spreekt met gegevens. Het geeft echt en zet aan de „spaander op“, zodat de gebruikers kunnen rusten verzekerd.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om een de Oogst en de Plaatsmachine van SMT (1) te kiezen?  0


2、 Geavanceerd visiesysteem (neem als voorbeeld chm-861)

Kan het Charmhigh zelf-ontwikkelde systeem van de industrieel-rangvisie spontane high-definition foto's componenten snel identificeren en absorberen, worden 1,3 miljoen pixel x 8 beelden overgebracht, en de framesnelheid bereikt 300 frames per seconde. Realiseer de multi-hoofden tegelijkertijd nemen, verbeter zeer productieefficiency.


ATC 3、 Automatische Pijpverandering

De automatische vervanging van de zuigingspijp is één van de technische indicatoren om de automatisering van de oogst te meten en machine te plaatsen. Volgens productievereisten, kunnen de verschillende types van pijpen worden vooraf ingesteld om de steun van verschillende apparaten te ontmoeten. Het intelligente softwarebeheer vervangt handvervanging, verbeterend opzettende efficiency en veiligheid.


4、 Motiestructuur met hoge precisiecontrole

De dubbele y-As servobesturingstechnologie is de kerntechnologie van geavanceerde oogst en plaatst machines. Het kan de nauwkeurigheid en de stabiliteit van het materiaal effectief waarborgen wanneer het lange tijd bij hoge snelheid werkt.


5、 de compensatie van de Systeemnauwkeurigheid

De correctie van de nauwkeurigheidscompensatie in apparaten opzettende motie. Realiseer de compensatie van precisieafwijking door thermische energie wordt veroorzaakt, de geproduceerde positieafwijking en hoek de compensatie wanneer de elektronische componenten die worden opgenomen.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om een de Oogst en de Plaatsmachine van SMT (1) te kiezen?  1


6. Intelligente verrichtingssoftware

De software is ook de sleutel aan een succesvolle high-precision oogst en plaatst machine. In termen van het opzetten van nauwkeurigheid en snelheid, speelde de post-optimalisering van de software een grote rol. De controlesoftware door Charmhigh Electromechanical wordt ontwikkeld heeft de volgende voordelen dat:

6.1、 het beheer van de Componentenbibliotheek: steun de invoer van standaardcomponentenbibliotheken, en steun het uitgeven van niet genormaliseerde componenten.

 

6.2、 Wegoptimalisering: De software gebruikt intelligente algoritmen om de materiële zuiging en het opzetten wegen automatisch te optimaliseren om de beste bezettingsgraad van materiaal te bereiken.

 


de Gecoördineerde invoer 7、: realiseer de één-zeer belangrijke invoer van coördinaten. De één-klik invoer van het opzetten van coördinaten kan door tekstbestanden zoals tekstformaat en EXCEL-dossiers worden gerealiseerd.

 

het Online toezicht 8、 en registreren op productiegegevens: De gebruikers kunnen productie beheren op informatie gemakkelijker wordt gebaseerd die

 

ATC 9、 het beheer van de pijpbibliotheek: het model en de positie van elke pijp zijn in een oogopslag duidelijk.

Makkelijk te gebruiken software intelligente integratie, eenvoudig en geschikt.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om een de Oogst en de Plaatsmachine van SMT (1) te kiezen?  2

Als u om het even welke vragen hebt, gelieve te komen aan de Elektromechanische officiële website van Charmhigh voor overleg, en het technische personeel kan online op elk ogenblik antwoorden.

E mail:sales@charmhigh.com

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China SMT-Oogst en Plaatsmachine Leverancier. Copyright © 2021-2024 charmhighsmt.com . Alle rechten voorbehoudena.