Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Dagelijks Beheer en Onderhoud van Oogst en Plaatsmachine
Gebeurtenissen
Contacteer ons
86-731-8550-4064
Contact opnemen

Dagelijks Beheer en Onderhoud van Oogst en Plaatsmachine

2023-03-06

Het laatste nieuws van het bedrijf over Dagelijks Beheer en Onderhoud van Oogst en Plaatsmachine

om de efficiency en het voordeel van SMT te verbeteren pluk en plaats machineproductielijn, evenals het dagelijkse beheer en het onderhoud van de oogst en plaats machine moeten wij het zorgvuldig begrijpen en goed gebruiken. Vandaag, zal ik aan u over wat dagelijks beheer en onderhoud van de oogst spreken en zal machine plaatsen.

 


1. Filter
De filter speelt de rol van compressie en filterdruk tijdens het opzettende proces om de netheid van de samengeperste lucht te verzekeren. Als de filter vuil is, zal het het filtreren effect slecht zijn, wat de zuiging van de pijp zal beïnvloeden, waarbij direct het plaatsingseffect wordt beïnvloed. Wanneer het handhaven van het materiaal, ontwikkel de gewoonte van het vervangen van de filter regelmatig, gewoonlijk één keer per maand, die voor consumptie geschikte toebehoren is. Daarom moet er een bepaald aantal vervangstukken zijn.

2. Weerspiegelend GLB en Weerspiegelende Plaat
De reflector wordt gebruikt voor opsporing van componentenelektroden, componentengrootte en pijpaantal. Als de bovengenoemde drie functies tijdens het plaatsingsproces slecht erkend zijn, moeten de reflector en de reflector GLB worden geïnspecteerd of worden vervangen.

3. Transportband
De transportband wordt gebruikt om de doelraad tijdens het opzetten over te brengen. De transportband zal tijdens gebruik op lange termijn uitgeput raken, en het zal wanneer in zekere mate versleten breken. Daarom in dagelijks gebruik, wordt minstens één exemplaar vereist voor reservevervanging, en de veelvoudige exemplaren kunnen voor sommige vaak versleten delen worden gesteund.

laatste bedrijfsnieuws over Dagelijks Beheer en Onderhoud van Oogst en Plaatsmachine  0

(De Elektromechanische High-precision Flexibele Oogst van Charmhigh en Plaatsmachine)


4. Cilinder
De cilinder wordt over het algemeen gebruikt samen met de solenoïdeklep in de oogst en plaatst machine om de rol te spelen van het opheffen en het ophouden. In het mechanisme van de oogst en plaatsmachine, wordt de cilinder wijd gebruikt. Bijvoorbeeld, kan de cilinder op het het opzetten hoofd wordt gebruikt worden gebruikt om te plaatsen of het plaatsingshoofd dat wordt gebruikt en houdt het tegen; de cilinder breidt en gaat volgens het signaal van de solenoïdeklep om aan de werkbank uit te maken toenemen en vallen, etc…. Tijdens het gebruik van de cilinder, zal er slijtage of stof zijn, en het zou regelmatig moeten worden gecontroleerd. Zijn de vaak ontmoete problemen:
a.The de samengeperste lucht is niet schoon, veroorzakend de cilinder om zich inflexibly uit te breiden en aan te gaan of niet op zijn plaats. Op dit ogenblik, zou het onmiddellijk moeten worden schoongemaakt.
 

b.Air de lekkage kan toe te schrijven zijn aan het verouderen van de verzegelende ring, en de verzegelende ring kan worden vervangen.
 

c.The de zuiger wordt uitgeput, en de cilinder moet op dit ogenblik worden vervangen.


5. Lager
De lagers dienen twee doeleinden.
a. beperk, betekent het dragen van grens dat de vaste schacht omwenteling kan slechts realiseren, maar zich niet axiaal en radiaal kan bewegen;
 

b.Support, steun verwijst naar het dragen van de radiale lading van de schacht. De lagers zijn verdeeld in rollende as aslagers, kogellagers en duwlagers volgens hun functies.
De lagers zijn wijd gebruikte standaarddelen in de structuur van oogst en plaatsen machines. Als zij lange tijd lopen, zullen zij uitgeput raken. Daarom is het noodzakelijk regelmatig te controleren, en als het lager wordt gevonden om radiale beweging te hebben, die de normale bedrijfsvoering van het materiaal beïnvloedt, moet het worden vervangen onmiddellijk om stabiele verrichting te verzekeren. Zoals gezamenlijke lagers en rollende die lagers in oogst en plaatsmachines worden gebruikt.

6. Timingsriem
De synchrone riem is samengesteld uit een eindeloze riem met equidistante tanden op de oppervlakte en de overeenkomstige aanpassingswielen. Het combineert de voordelen van riemaandrijving, kettingoverbrenging en toestelaandrijving. Wanneer het werken, wordt de macht overgebracht door het inschakelen van de riemtanden en de tandgroeven van het wiel. De synchrone riemtransmissie heeft nauwkeurige transmissieverhouding, kan verhouding met constante snelheid, geen misstap, transmissie met geringe geluidssterkte verkrijgen, stabiele, kan trilling, brede waaier van transmissieverhouding, over het algemeen tot 1 tot 10 absorberen, toelaatbare versnelt lineair aan 50m/s, Overdrachtmacht van een paar watts aan kilowatts. De hoge transmissieefficiency, over het algemeen tot 98%, compacte structuur, geschikt voor multi-axis transmissie, geen verontreiniging, geen smering, zodat het kan normaal in plaatsen werken waar de verontreiniging niet wordt toegestaan en de werkomgeving is vrij ruw.

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China SMT-Oogst en Plaatsmachine Leverancier. Copyright © 2021-2024 charmhighsmt.com . Alle rechten voorbehoudena.