Bericht versturen
Nieuws
Huis > nieuws > Company news about Classificatie van Oogst en Plaatsmachines
Gebeurtenissen
Contacteer ons
86-731-8550-4064
Contact opnemen

Classificatie van Oogst en Plaatsmachines

2023-03-30

Het laatste nieuws van het bedrijf over Classificatie van Oogst en Plaatsmachines

De machines naast multifunctionele oogst en plaatsmachines en van de van de hoge snelheidsoogst en plaats, wat zijn de classificaties van oogst en plaatsen machines die vaak worden gehoord?

laatste bedrijfsnieuws over Classificatie van Oogst en Plaatsmachines  0

De oogst en plaatsmachine is het belangrijkste productiemateriaal in het SMT-productieproces. Over het algemeen, de gemeenschappelijke oogst en de plaatsmachines zijn geclassificeerd volgens snelheid en functie, zoals oogst met gemiddelde snelheid en hoge snelheids en plaatsen machines, enig-functie en multifunctionele oogst en plaatsen machines enz. In feite, zijn er vele types van oogst en plaatst machines. Laat me het aan u introduceren.

laatste bedrijfsnieuws over Classificatie van Oogst en Plaatsmachines  1

— — — de Elektromechanische Multifunctionele Oogst van Charmhigh en Plaatsmachine


1. Classificeer oogst en plaats machines door snelheid

De oogst met gemiddelde snelheid en plaatsmachine, de hoge snelheidsoogst en de de plaatsmachine en ultra-hoog-snelheid plukken en plaatsen machine.

 

2. Classificeer oogst en plaats machines door functie

Hoge snelheid/ultra-hoog-snelheids de oogst en de plaatsmachine (zet hoofdzakelijk sommige regelmatige componenten op) en multifunctionele oogst en plaatsen machine (zet hoofdzakelijk sommige onregelmatige componenten op).

3. Classificeer de oogst en plaats machine door methode op te zetten

Opeenvolgende oogst en plaatsmachine, gelijktijdige oogst en plaatsmachine en gelijktijdige online oogst en plaatsmachine.

4. Classificeer oogst en plaats machines door principe te werken

Boomtype de oogst en de plaatsmachine, de samengestelde oogst en plaatsmachine, torentjeoogst en plaats de machine en het grote parallelle systeem plukken en plaatsen machine.

(1) de boom-type oogst en plaatsmachine heeft goede flexibiliteit en precisie, en is geschikt voor de meeste componenten. High-precision machines zijn over het algemeen van dit type, maar hun snelheid kan niet met samenstelling, draaischijf en grote parallelle systemen worden vergeleken. Vergelijk. Het kan in enig-wapentype en multi-wapentype worden verdeeld;

(2) de samengestelde machine wordt ontwikkeld van de machine van het schommelingswapen, die de kenmerken van het draaischijf en schommelingswapen combineert. Een draaischijf is geïnstalleerd op het schommelingswapen. Bijvoorbeeld, heeft de recentste die HS50-machine door Siemens wordt gelanceerd vier dergelijk Geavanceerd roterend hoofd, kan de opzettende snelheid 50.000 stukken per uur bereiken;

(3) de oogst en de opzettende acties van het torentje-type plukken en plaatsen machine tegelijkertijd worden uitgevoerd, die zeer de opzettende snelheid verbetert. Bijvoorbeeld, kan de MSH3-machine opzettende snelheid van Panasonic 0,075 seconden/stuk bereiken;

(4) een groot parallel systeem bestaat uit een reeks kleine onafhankelijke assembleurs. Elk heeft een plaatsende het systeemmanipulator van de loodschroef, en de manipulator heeft een camera en een het opzetten hoofd. Bijvoorbeeld, heeft de FCM-machine van PHILIPS-bedrijf 16 installatiehoofden, wat een opzettende snelheid van 0,0375 seconden/stuk bereikt, maar voor elk installatiehoofd, is de opzettende snelheid ongeveer 0,6 seconden/stuk.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China SMT-Oogst en Plaatsmachine Leverancier. Copyright © 2021-2024 charmhighsmt.com . Alle rechten voorbehoudena.